Zwolse zaken in Onder de Loep

Zwolle – De volgende zaken worden donderdagavond 16 januari behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op www.politie.nl . Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Diefstal laptops met geweld bij Mediamarkt – Op maandagavond 2 december proberen twee mannen bij de Mediamarkt meerdere laptops te stelen. Wanneer ze de winkel met de laptops uitlopen, gaat het alarm af en zetten ze het op een lopen. Een medewerker van de Mediamarkt rent achter de mannen aan maar wordt door hen mishandeld. In de uitzending zeer duidelijke bewakingsbeelden van de twee verdachten.

Zware mishandeling Luttekestraat – In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober wordt om 02.25 uur op de Luttekestraat een 38-jarige Zwollenaar zwaar mishandeld. Het slachtoffer was getuige van een ruzie tussen een voor hem onbekende man en vrouw. Toen hij hier iets van zei sloeg de onbekende man hem meerdere malen met een vuist in zijn gezicht. Hierdoor kwam de Zwollenaar te vallen. Toen hij op de grond lag werd hij door de onbekende man meerder keren hard tegen zijn hoofd geschopt. Hierdoor brak o.a. zijn tand af. In de uitzending worden bewakingsbeelden getoond van de verdachte.

Gewapende overval Warmteservice – Op donderdagavond 2 januari rond 18.00 uur werd een bedrijf aan de Simon Stevinweg overvallen door een nog onbekende man. Onder bedreiging van een vuurwapen wist de man een geldbedrag buit te maken. In de uitzending worden verschillende vragen over deze overval aan de kijkers gesteld.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Een medewerker rent achter hun aan??? Waarom niet meerdere daar lopen altijd zoveel medewerkers rond in de winkel?? Waar was op dat moment hun beveiliger dan???
    @JeanJaque begrijp jou wel..


    ⚠️ Meld

Reageer