38e Bierweek

Zwolle – Algemene Studentenvereniging ZHTC organiseert van 4 tot en met 8 februari 2014 de Bierweek. Dit jaar organiseert de Zwolse studentenvereniging het evenement voor de 38e keer. De week zal geheel in het teken staan van speciaalbier. De Bierweek is het grootste en bekendste studentenevenement van Zwolle en omstreken. Het evenement vindt plaats in de eigen sociëteit aan de Thomas a Kempisstraat 13, te Zwolle.

05-02-2010_bierproeven_zhtc_2.jpg 

Het thema van de bierweek is dit jaar kleur. Dinsdagavond kun je genieten van zwoele klanken op de moulin rouge avond, onder het genot van een biertje kan er ook gepokerd worden. Woensdag is het wasdag, met een heuse schuimparty. Mocht je er nog geen genoeg van hebben en je kledingkast bezit nog meer kleuren vergeet dan vooral niet om donderdag op de hippieparty te komen. Een DJ verzorgt die avond de muziek. De 38e bierweek is een feest, voor ieder wat wils op elke dag van de week. Het weekend start op Roze Vrijdag. ’s Middags opent de sociëteit en om 18:00 uur is er een bierproeverij. De brouwer van Brouwerij Het Konijntje komt langs om je kennis te laten maken met vijf Nederlandse bieren.

Tijdens de bierweek draait het niet om zoveel mogelijk bier drinken, het draait om het leren kennen van de verschillende soorten bier. Smaken verschillen, maar soms weet je niet wat je lekker vindt. De bierweek is een goed moment om erachter te komen welk bier jij het lekkerst vindt. Ben je iemand die graag zware tripels drinkt of ga je voor een licht fruitig biertje? ZHTC helpt je tijdens de Bierweek graag om de grenzen van je smaak te verleggen!

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Na de whisky proeverij nu een bierweek?
    Dit lijken mij nou niet direct moeilijke afstudeerprojecten te zijn.
    Het lijkt me heel leuk om vandaag aan de dag student te zijn, haha


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.