Megabase presenteert vette line-up!

Zwolle – Op zaterdag 24 mei 2014 slaan High Energy Events en Scantraxx de handen ineen om voor jou als echte liefhebber van RAW/Hardstyle iets unieks neer te zetten.

megabase_webposter.jpg 

Met iets unieks, bedoelen de organisaties een écht uniek puur RAW/Hardstyle event. Niks geen bullshit over verschillende muziekstijlen, mensen waar je niks mee hebt, loze beloftes of pottenkijkers. Nee, gewoon één gruwelijk dik podium, duizenden liefhebbers van de RAW sound die weten hoe ze los moeten gaan en een te vette line-up!

High Energy Events en Scantraxx presenteren “Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed!”!

 

Digital Punk
Adaro
B–Front
Crypsis
Frequencerz
TNT
The Prophet
Radical Redemption
Alpha²

E-Force

Hard Driver

Waverider

Outbreak LIVE

Audiotricz

Phuture Noize LIVE

MC Da Syndrome

 

Early Bird Weekend

Deze allereerste outdoor editie van Digital Punk – Unleashed gaat er één worden om niet te vergeten! Alleen op zaterdag 25 januari (vanaf 00:00) en zondag 26 januari (tot 23.59) kan er een Early Bird ticket gekocht worden, hier zit géén limiet op! Early Bird tickets zijn te koop op www.megabase.nl of bij een van de 450 Primera Stores in Nederland. Een speciale editie vraagt natuurlijk ook om een speciale prijs. Early Bird tickets kosten dan ook maar €20,- ex. Fee. Zet het weekend van 25 en 26 januari in je agenda en scoor die tickets met korting! De minimumleeftijd voor dit event is 18 jaar.

 

Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed

24 mei 2014 – Park de Wezenlanden, Zwolle

Like Megabase @ Facebook: www.facebook.com/megabase 

RSVP @ Facebook: http://on.fb.me/1fwMJWj

Connect with Digital Punk:

www.facebook.com/djdigitalpunk 

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Hahaha, ja natuurlijk wel, hier op WLZ zeker maar hey, lekker belangrijk, zeiken doet men toch wel en je hebt er geen last van als je daar uit je dak gaat!!


  ⚠️ Meld

 2. Mwah, ik kan me best voorstellen als de buurt hier nog minder blij mee is dan met bijv. Citymoves of BFO.

  Begrijp me niet verkeerd, dit is zeker wel mijn soort muziek, maar 12 uur lang Hardstyle bass midden in de stad… mwah, kan nog wel eens vroeg stoppen vanwege teveel klachten.


  ⚠️ Meld

 3. Het lawaaiterrorisme heeft vaste voet aan de grond gekregen in het stadskantoor bij de afdeling vergunningen, dat moge duidelijk zijn. Dance, met de daaraan gekoppelde handel in de onvermijdelijke pilletjes en drank is nu eenmaal big business en daar mag alles voor wijken. Dat is een standaard gegeven waar niet aan te tornen valt, dus mogen er ook geen kritische vragen over gesteld worden.
  Klagen en zeuren mag echt niet meer. Het moet tenslotte wel leuk blijven allemaal.


  ⚠️ Meld

 4. Daar is echt door het ambtenarenapparaat over na gedacht hoor. Mooi dat zulke dingen georganiseerd worden. Park de Wezenlanden is er speciaal voor ingericht om grote stads evenementen te houden. Woon zelf dicht bij het park, maar mij zult je niet horen klagen. Vind het zelf wel gaaf als ik zoveel mensen uit hun dak hoor gaan,


  ⚠️ Meld

 5. @e.woud natuurlijk is daar over nagedacht. Ik zeg op een sarcastische manier dat ze daar totaal niet goed over hebben nagedacht. Hardstyle is een te harde soort muziek voor midden in de stad. En dat zeg ik terwijl ik naar Evil Activities zit te luisteren. Jou zullen we niet horen klagen, honderden anderen wel. En ik vind dat ze groot gelijk hebben. 12 uur lang harde bass, dat kan laaaaaaaaaaaaaang niet iedereen aan.


  ⚠️ Meld

 6. Ach kom op japser dat zullen er vast geen honderden zijn die gaan klagen. Overdrijven is ook een vak. Ik hoor persoonlijk liever een vette base dan bijvoorbeeld twaalf uur lang smartlappen vanuit het park. Je zult mij dan ook niet horen klagen. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Ieder zijn ding.


  ⚠️ Meld

 7. Ik ben het helemaal met je eens, ik hoor dat ook liever. Maar, de bass van een Hardstyle feest hoor je veel beter en verder dan de muziek van smartlappen. Lage tonen dragen verder. En uiteraard over smaak valt niet te twisten, maar ga dat maar eens uitleggen aan de mensen die dan gaan klagen. Lukt je niet. Vooral omdat niemand hier een vrije keus in heeft. Ik ben zelf ook iemand die vindt dat men niet moet klagen als er weer eens muziek is in het park of in de stad, maar 12 uur Hardstyle, poeh, dat had ik zelf ergens anders gepland.


  ⚠️ Meld

 8. Verfrissende kijk op zaken van Japser. Goede afweging tussen eigen belang (interesse) en publiek (= beperkte doelgroep) belang. Zouden de vergunningambtenaren ook kunnen bedenken.


  ⚠️ Meld

Reageer