Ron Jans jaar langer bij PEC Zwolle

Zwolle – Op de nieuwjaarsreceptie van PEC Zwolle is woensdagavond door voorzitter Adriaan Visser bekend gemaakt dat trainer Ron Jans een jaar langer in Zwolle blijft.

24-08-2013_pec_zwolle_fc_cambuur_2-0_07.jpg 

Ron jans was de opvolger van succestrainer Art Langeler, die bij de opleidingen van PSV aan de slag kon. De geboren Zwollenaar startte goed met PEC Zwolle. Al snel werd Zwolle tot ieders verrassing koploper, en kon die positie een aantal weken vasthouden. Momenteel staan de Blauwvingers elfde in de Eredivisie. De mooie positie waar Langeler vorig seizoen eindigde. De 55-jarige Jans was vorig jaar in principe al akkoord gegaan met een contract voor twee seizoenen. Beide partijen hadden wel afgesproken in de winterstop een evaluatie te voeren. Die is positief verlopen. Net als Jans gaat ook de rest van de technische staf nog een seizoen door bij PEC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Geachte heer Jans

    ?enmaal op weg naar Grancanaria heb ik u in de vertrekhal de hand geschud en u gefeliciteerd met uw benoeming bij Pec. Het hotel waar we naar toe gingen Eugenia Victoria. We zouden nog iets drinken aan de bar van het hotel. Ik heb u helaas niet meer gezien. Uw carri?re heb ik gevolgd (waarom u) weet ik niet. Hoop nog eens iets van u te vernemen. Gefeliciteerd met de verlenging van uw contract.
    Met vriendelijke groet Jan van Weert Amersfoort


    ⚠️ Meld

Reageer