Open lesweek bij Stichting Dans en Creatief

Zwolle – Voor iedereen die voor komend seizoen op zoek is naar een leuke, betaalbare, culturele les, opent Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle een hele week lang haar deuren.

dscf3871-1.jpg 

Op zondag 19 januari zijn er tussen 13 en 17 uur diverse gratis workshops te volgen, shows te bekijken en muziekinstrumenten uit te proberen. Van maandag 20 januari tot en met zaterdag 25 januari houdt Dans & Creatief een open lesweek en kan men de gehele week na aanmelding gratis proeflessen volgen op het gebied van dans, theater, muziek en beeldende kunst. Van alles valt er tijdens de open lesweek uit te proberen. Zo kan men een priveles krijgen om kennis te maken met een instrument of zang en zijn er groepslessen muziek en zang, teken- en schilderlessen, diverse theatergroepen en een heel breed aanbod dans, met onder andere hiphop, breakdance, kleuterdans, klassiek ballet en moderne dans. Ook minder bekende danslessen biedt Dans & Creatief, zoals Solodance, La Blast, Afrodance, FunkyJazz en SeniorenSwing.

De open dag en open lesweek worden gehouden aan de Harm Smeengekade 20 te Zwolle. Meer info of aanmelden voor de open lesweek via: www.danscreatief.nlinfo@danscreatief.nl en 06 ? 13 88 64 92.

Artikel delen:

Reageer