Vrouw onzedelijk betast bij station Zwolle

Zwolle – Zaterdagavond 11 januari is in de buurt van het treinstation in Zwolle een 27-jarige Zwolse onzedelijk betast. De politie is op zoek naar getuigen. De vrouw liep rond 22.30 uur vanaf het station richting de fietsenstalling aan de Oosterlaan waar ze haar fiets had geparkeerd.

De vrouw werd in de fietsenstalling plotseling door een man vastgepakt en onzedelijk betast.De Zwolse heeft zich verzet en wist zich hierbij los te rukken. Ze is vervolgens weggerend en heeft een passerende fietsster aangesproken. De man is nog kort achter de vrouw aangerend maar is uiteindelijk weggelopen in de richting van de Van Karnebeekstraat/Hertenstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met mogelijke getuigen. Terwijl de vrouw van de man wegvluchtte is ze door een lijnbus gepasseerd. Mogelijk dat de chauffeur of de inzittende van de lijnbus getuigen zijn geweest van het incident. Zij worden specifiek verzocht om contact op te nemen met de politie. De man is rond de 35 jaar oud, heeft een blanke huidskleur en is rond de 1.70 meter lang. Hij heeft een tenger postuur en een opvallend smal en hoekig gezicht. De man droeg een grijze gewatteerde jas met een grote capuchon en een donkere spijkerbroek. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. haha, japser, valt wel op dat bij alle psychopatische dingen wel voornamelijk crazy white guys zijn…en dat dan niet de complete blanke bevolking er op wordt aangekeken;)


  ⚠️ Meld

 2. Stomme vraag van mij, excuus Japser, ik zie net in je profiel staan dat je 35 bent.

  Uit frustratie roep je maar “Altijd weer die Blanken”?


  ⚠️ Meld

 3. En ik ben 1.93

  Nee, niet frustratie, oud-Hollands sarcasme. Maar fijn dat jij hier ook bent om te zien dat het echt niet altijd kleurlingen zijn.


  ⚠️ Meld

 4. Dat heb ik ook nooit gezegd Japser, alleen uit de statistieken blijkt dat bepaalde bevolkingsgroepen 11 x crimineler zijn dan een belg.


  ⚠️ Meld

 5. @1stejohn ja precies! Nu is dit gewoon een idioot die zijn handen niet thuis kan houden die snel moet worden opgepakt. Als het een Nederlander met een Marrokaanse achtergrond was, moeten alle kleurlingen het land uit. Dat meten met twee maten, bah.


  ⚠️ Meld

 6. Oppakken die klo… – Editted –
  Wat nog beter zou zijn, hem vinden en in de cel gooien bij de zware gasten die weten daar raad mee!!
  Sterkte vrouw en hoop dat die eikel zsm gevonden wordt!


  ⚠️ Meld

Reageer