Zaalvoetballers WRZV scoren er flink op los!

Zwolle – Afgelopen week werden maar liefst 229 doelpunten op het scorebord genoteerd door de zaalvoetballers uit de WRZV competitie. Meest doelpuntrijke en attractieve wedstrijd was die tussen de Belgische Keizer 2 en koploper Bordeaux Groen uit de kampioensklasse woensdag. Beide teams wisten 18 keer het doelnet te vinden en het leek er even op, dat de koploper “haarscheurtjes” vertoonde, maar Bordeaux Groen bleef met 11-7 aan de goede kant van de eindscore.

Een leuk en sportief duel was er te zien tussen de kampioen van vorig jaar Krijtje FC en het team van Zwolle Zuid. Na een 3-0 achterstand wist Zwolle Zuid , onder aanvoering van oud- FC Zwolle speler Remco Schol, goed terug te komen. Zwolle Zuid kwam op het eind net iets te kort en verloor met 5-3. Ittersum zorgde voor de grootste verrassing van de avond. Ze wisten met goed voetbal, de outsider voor de titel Van Panhuis in een zenuwslopend duel met 5-4 te verslaan. SC PEC Zwolle bracht zichzelf nog verder in degradatiezorgen door niet “thuis” te geven tegen Blazende Veiligheid. SC PEC Zwolle verloor dan ook met 4-12. Ondanks een goed begin aan de wedstrijd van “rode lantaarndrager” YBC, was het toch Vastgoed Dalfsen die dankbaar de drie punten konden bijschrijven met een 4-12 overwinning.

1e klasse woensdag

Topscorer Mathijs van der Wal van ZVV Pruts kon met zijn twee doelpunten niet verhinderen, dat het team van Torsades Trois Points in de slotseconde van de wedstrijd met een 7-6 winst aan de haal gingen. Outsport had wellicht een punt verdiend, maar koploper FC Hummel wist geroutineerd de 5-3 winst bij te schrijven in de jacht naar de titel in de 1eklasse. Nummer laatst Iron Art lijkt na 11 gespeelde wedstrijden voor zichzelf de deur te hebben geopend naar de 2eklasse. Concurrent Livarda wist in strijd voor lijfsbehoud een belangrijke overwinning te boeken op Iron Art door met 13-3 te winnen. Absens Carens was totaal niet opgewassen tegen het sterk Sleuteldienst Zwolle en verloor met 1-6. Een visitekaartje voor het zaalvoetbal werd op de late avond afgegeven door de teams van Karba en Neptunes’12. In een spannende wedstrijd werd tot in de laatste seconden door beide teams gestreden voor de winst, maar het duel eindigde tot ieders tevredenheid in een 7-7 gelijkspel. 

Kampioensklasse maandag

Aan de hand van Mark de Rooij, wie een fantastisch doelpunt maakte, wist Nico Brillen vrij gemakkelijk te winnen van Rafiki. Nico Brillen blijft hierdoor meedoen voor de prijzen in de hoogste klasse van de maandagavond. Woord&Daad blijft in goede vorm en wist wederom drie belangrijke punten bij te schrijven, door Eco Groen Advies met 5-3 te verslaan. Wehkamp.nl kwam verrassend goed voor de dag tegen Diaspora. In een leuke wedstrijd wist Diaspora toch de 5-4 winst veilig te stellen. Argos Bebemus nam verder afstand van de rode streep door met 5-2 te winnen van Trias. Gelukkig voor Trias wist ook Roede Vooruit geen punten te pakken in deze competitieronde. Optima Forma was met 13-2 veel te sterk voor Roede Vooruit.

1e klasse maandag

In een “vurig” duel wist FC Knetter het team van Opgezwolle geen punten afhandig te maken. Opgezwolle wist met een 3-5 zege terecht beslag te leggen op de drie punten. Schildersbedrijf Groen blijft DTG goed volgen. De nummer 2 in de stand maakte geen fout en won vrij gemakkelijk met 15-2  van Au M’n Gurk. Koploper DTG had geen kind aan VIPS en wist vrij gemakkelijk de overwinning veilig te stellen door met 11-4 te winnen.  Met de uitspraak “wij worden dit jaar kampioen”, legde aanvoerder Serkan Gozmen nog maar wat extra druk op zijn team.  AXIOS won met 5-0 van Bola-Lah!Satu en Streetfeet pakt de drie punten tegen Glass Onions.

Voor in uw agenda! 

Maandag 20 januari en woensdag 22 januari starten de wedstrijden om 18:30 uur in de WRZV Hallen.  De toegang is vrij en u bent van harte welkom de wedstrijden bij te wonen.

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen: