Mudrunfun Foam Fest Zwolle

Zwolle – Naast het success van vorig jaar in Zwolle binnenstad. Komt Stichting TwinsAllround met een vernieuwde 2e editie voor de MudrunFun Zwolle, genaamd Mudrunfun Foam Fest op 13 April 2014!

mudrun_2013.jpg 

Mudrunfun Foam Fest is een leuke introductie van gezondheid en fitness in een familievriendelijke atmosfeer. De run is een hilarische combinatie van hardlopen, glijden, schuim, modder en obstakels trotseren voor alle leeftijden en doelgroepen. MudrunFun Foam Fest geeft je de mogelijkheid om met je vrienden, familie, collega’s, sportvrienden op een leuke manier lol te maken. Met afstanden van 1,2.5, 4 en 8 kilometer. Plezier en prestatie gaan bij dit sportevenement hand in hand. Je kunt zowel individueel als in groepsverband deelnemen. In Zwolle zal het parcours plaatsvinden door de binnenstad van Zwolle.

Goede doelen
Heb jij een goed doel op het oog of heb jij een andere reden om geld in te zamelen? De MudrunFun geeft € 1,50 discount bij aankoop van een PROMO TICKET om te sparen voor jouw goede doel. discount kan gebruikt worden bij al onze evenementen. Zie website het kopje PROMO doel.

Inschrijfgeld en meer informatie.
Het inschrijfgeld loopt uiteen van 7,- tot 18,- voor de 8 km.

Maximaal aantal deelnemer zal zijn 2500.

Op de website www.mudrunfun.nl vindt u meer informatie over dit evenement.

Artikel delen:

Reageer