Kookworkshop in Biebcafe

Zwolle staat de laatste jaren hoog op de culinaire kaart van Nederland. Bibliotheek Zwolle besteedt tijdens de themamaanden Zwolle aandacht aan de culinaire kant van de stad in de vorm van de kookworkshop “De Zwolse keuken”. De kookworkshop wordt in samenwerking met Feest & Culinair, een Zwols cateringbedrijf, georganiseerd.

Het menu blijft uiteraard nog even het geheim van de kok, maar zeker is wel dat de deelnemers aan de slag gaan met typisch Zwolse ingrediënten. Onder leiding van chefkok Ronnie Holleboom wordt een aantal gerechten bereid. Eerst gezamenlijk lekker ontspannen achter de pannen en daarna… heerlijk genieten van de smaak van Zwolle.

Feest & Culinair

Chefkok Ronnie Holleboom is werkzaam bij cateringbedrijf Feest & Culinair. Dit Zwolse cateringbedrijf staat onder leiding van Hans Snippe. Feest & Culinair durft zich te onderscheiden als een cateraar die openstaat voor nieuwe en innoverende ideeën. In samenwerking met PartyCare is het bedrijf tevens het brein achter de formule “Action Cooking”. Deze nieuwe formule laat gasten mee genieten van de bereiding van alle gerechten. De kracht van Feest & Culinair ligt in de persoonlijke aanpak, het meedenken met de opdrachtgever, de deskundigheid en tomeloze inzet.

De kookworkshop vindt plaats op donderdag 23 augustus van 17.30 tot 20.30 uur in het Biebcafe van de centrale bibliotheek. Deelname aan de workshop kost € 27,50.

Aan de workshop kunnen slechts een zeer beperkt aantal belangstellenden deelnemen. Reservering (telefonisch of bij de receptie van de centrale bibliotheek) wordt dan ook aangeraden.

Artikel delen:

Reageer