PvdA Zwolle start campagne in Holtenbroek

Zwolle – De Zwolse Partij van de Arbeid trapt op zaterdag 18 januari haar campagne af in Holtenbroek. Vanaf 11.00 uur gaan partijleden met een bos rozen onder de arm de wijk in om met bewoners in gesprek te gaan over wat er speelt in de wijk. Ze vragen wat er goed gaat, wat minder goed en wat de lokale politiek daar volgens de bewoners aan zou kunnen doen.

pvdazwolle.jpeg 

Lijsttrekker Nelleke Vedelaar: “De PvdA vindt het heel belangrijk om van bewoners te horen hoe het gaat. Niet alleen in verkiezingstijd, ook daarbuiten gaan we langs de deuren en organiseren we wijkvergaderingen. Onze slogan voor de gemeenteraadsverkiezingen is ‘Samen maken we het verschil’. Dat kun je alleen waarmaken als je weet wat bewoners bezighoudt en welke wensen en ideeën ze hebben over de toekomst.”

Artikel delen:
Reacties 9
 1. als die mensen nou eens zouden ophouden met dat charme offensief en gewoon daadwerkelijk politiek gaan bedrijven, dan zou het stukken beter kunnen gaan.


  ⚠️ Meld

 2. @mike70

  Totaal met je eens. En zij niet alleen, ook de VVD zal worden gedecimeerd tot hooguit 2 a 3 zetels.

  Heeft alles te maken met de landelijke trend. Kiezers pruimen dit kabinet niet. Lokale campagne heeft daar niks tegen te bieden. Je kunt als liberaal/sociaal-democraat gaan handen schudden tot je eens ons weegt, het zal een verpletterende nederlaag niet kunnen voorkomen.


  ⚠️ Meld

 3. Er wordt nu alweer van alles beloofd de partijbonzen uit DenHaag zijn ook alweer op pad.Laat die gasten eerst maar eens goed werk gaan doen voor de burgers die het moeilijk hebben.Let op dat ze bij D66 ook slim zijn hoor die misleiden de mensen ook weer om aan de macht te komen .Allemaal eigenbelang en de kiezer wordt straks weer gepakt.


  ⚠️ Meld

 4. Kiezers pruimen dit kabinet niet, maar welke partij kan in tijden van economische tegenslag wel een beleid uitzetten dat iedereen blij maakt? Het lijkt me dat dat niemand lukt.

  Ik stem noch op VVD noch op PvdA, maar ik vind het ook te makkelijk om wel te zeuren op deze partijen, maar niet willen inzien dat elke willekeurige regeringspartij impopulaire maatregelen had moeten nemen.


  ⚠️ Meld

 5. gemeenteraadsverkiezingen

  In de afgelopen jaren Nelleke Vedelaar meerdere keren in de wijk gesproken.Ik heb niet het idee dat ze zich alleen in verkiezingstijd laat zien.Van een charme offensief is volgens mij geen sprake.
  Tijd voor inhoudelijke reacties.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.