Prijzen fotowedstrijd ‘inZZZoomen’ uitgereikt.

Zwolle – Donderdagmiddag 15 januari zijn bij Foto Hans Keuzekamp de prijzen van de fotowedstrijd ‘inZZZoomen’ uitgereikt. De fotowedstrijd was één van de activiteiten die de Bibliotheek Zwolle heeft georganiseerd in het kader van de landelijke bibliotheekcampagne Nederland Leest.

fotowedstrijd.jpg 

In totaal zijn er 71 foto’s ingestuurd, die door een deskundige jury zijn beoordeeld. Foto Hans Keuzekamp en de Bibliotheek Zwolle stelden de prijzen beschikbaar. Op de foto in het midden de prijswinnaars v.l.n.r. : Corine Staal: medewerker Bibliotheek Zwolle – Tim Zuidberg: winnaar publieksprijs (proefpas van de bieb) – Michelle Coppiens: winnares van de eerste prijs (cheque t.w.v.  250 euro ) – Inge Mateboer: de winnaar van de tweede prijs (cheque t.w.v. 100 euro ) – Hans Steenvoorden: winnaar van de  derde prijs (jaarabonnement van de bieb). – Hans Keuzekamp: eigenaar Foto Hans Keuzekamp. Alle prijswinnaars ontvingen daarnaast een gratis vergroting van een foto naar keuze.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Tof, Tim!!! Wij zijn hier thuis bijzonder trots op je!!!
    Op je shirt staat: Remember my name.
    En met jouw talent weet ik zeker, we gaan nog heel veel van je zien en horen!!


    ⚠️ Meld

  2. zijn de eerste drie fotografen met elkaar op pad geweest.Allen hebben hetzelfde insect op de loep genomen .Had toch liever wat verschillende fotoos gezien was de keuze ook mooier geweest.Niettemin wel goed gefotografeerd hoor


    ⚠️ Meld

Reageer