Open Avond Hogeschool Windesheim

Iedereen die geïnteresseerd is in nascholing of bijscholing is van harte welkom op de open avond van Windesheim op dinsdagavond 28 augustus 2007 vanaf 19.00 uur op de Campus in Zwolle. Op datzelfde tijdstip is er ook een last minute inschrijfactie voor een beperkt aantal voltijdopleidingen, voor de start in het nieuwe studiejaar.

Tijdens de open avond is er voorlichting over deeltijd-, post-hbo en masteropleidingen en cursussen. Om 19.00 uur is er een korte introductie in het Atrium (hoofdingang – gebouw C) op de Campus. Daarna kunnen de bezoekers op de studiemarkt informatie krijgen over het opleidingenaanbod. Medewerkers van het Studieloopbaancentrum geven desgewenst een beroepskeuzeadvies. Over vorm en inhoud van de diverse opleidingen en cursussen zijn er om 19.30 uur en om 20.30 uur voorlichtingsrondes. Ook kunnen de bezoekers kennismaken met de studie- of opleidingscoördinator van de studie van hun keuze.

De deelnemende opleidingen staan vanaf maandag 22 augustus op www.windesheim.nl.

Deeltijdopleiding Bedrijfskundige Informatica

Nieuw is de deeltijdopleiding Bedrijfskundige Informatica die per september 2007 bij Windesheim start.

Deze opleiding duurt 2,5 jaar. Naast de wettelijke toelatingseisen geldt, dat studenten die deze studie willen volgen, minstens twee jaar werkervaring moeten hebben.

Last minute voorlichting en inschrijfactie

Studenten die nog in september willen starten met een voltijdopleiding zijn van harte welkom op de last minute inschrijfactie van 19.00 tot 21.00 uur in gebouw C (hoofdgebouw). Voorafgaand aan de inschrijving kunnen aspirant-studenten informatie krijgen over de studie van hun keuze en eventuele vrijstellingen. (zie voor meer informatie: www.windesheim.nl)

Artikel delen:

Reageer