SportGala Zwolle met volop entertainment

Zwolle – De derde editie van het SportGala Zwolle wordt zaterdag 25 januari gehouden in het Landstede Sportcentrum. Het SportGala Zwolle is een initiatief van Stichting Sportief Zwolle.
 
Naast de sportverkiezingen en de ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle is er tijdens dit gala volop entertainment. Zo maken onder andere De Zaak, DJ Hans Stroeve en het duo Vince van Leth en Ilse Horstman hun opwachting in het Landstede Sportcentrum. De band Hi5ve en DJ Pim sluiten het feest af.

De presentatie is dit jaar in handen van topwielrenster Marijn de Vries en voormalig profvoetballer Gerard Marsman. Daarnaast fungeert Jan Noordzij als voice-over. Om klokslag 20.30 uur geven, tijdens de opening, de danseressen van DIFF Dancemasters, jongleurs van Pavarini en freestyler Joshua Agteres een show weg. 
 
Toegangskaarten zijn 5 euro per stuk en zijn alléén verkrijgbaar bij SportService Zwolle, Tesselschadestraat 155 in Zwolle (geen pin-mogelijkheid). Kijk voor meer informatie op www.sportgalazwolle.nl. 
Artikel delen:

Reageer