Technisch netwerkborrels bij ZHTC

Zwolle – Vanaf april 2014 start studentenvereniging ZHTC met opleidingsgerichte netwerkborrels. Werknemers, werkgevers, studenten en werkzoekenden kunnen elkaar op informele manier leren kennen tijdens deze middagen. De borrels vinden in eerste instantie 2 keer per jaar jaar plaats in de ZHTC-sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat 13 te Zwolle. In verband met stage- en afstudeerperiodes is gekozen voor april en oktober.

Organisator Emile Hoogterp:"Ik maak vanwege mijn functie veel vakinhoudelijke lezingen en beurzen mee en merk steeds meer dat het veel mensen vooral om het netwerken te doen is. Het vinden van een nieuwe baan, geschikt personeel, interessante opdrachtgevers of – nemers is vaak een belangrijkere reden dan de lezing of beurs zelf. Vanwege de unieke schakel die ZHTC is, tussen de technische student en het bedrijfsleven (al ruim 60 jaar studeren ZHTCers af en vinden hun weg op de arbeidsmarkt) is het niet meer dan logisch dat de eerste technische netwerkborrels bij ZHTC plaats gaan vinden.

De exacte data worden nog bekend gemaakt. Wilt u op de hoogte blijven van deze netwerkborrels of als bedrijf deelnemen aan deze borrels? Kijk dan op http://www.zhtc.nl/netwerk/ of neem contact op met emile@zhtc.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Na de whisky proeverij en de bierweek nu de netwerkborrel?
  Wat is dat eigenlijk voor een soort club dat ZHTC?
  Ik begin me steeds meer af te vragen wat die vereniging met studenten/studeren te maken heeft.
  Of staat de afkorting ZHTC soms voor Zuip-Hijs-Toost-Club?:):):):)


  ⚠️ Meld

 2. ZHTC is de studentenvereniging van de technische opleidingen.
  ZHTC staat voor Zwols Hoger Technisch Corps.

  En als je denkt dat een proeverij, een bierweek of een netwerkborrel iets met zuipen of hijsen te maken heeft, zou ik me toch eens verdiepen in de materie, voordat je een quasi leuke reactie geeft.

  De eerste 2 zijn er voor het proeven van dranken die je normaal niet drinkt. De netwerkborrels zijn er voor om op informele wijze connecties op te doen die voor je toekomst van belang zijn.
  Dat kan zijn een toekomstige baan, medewerker of juist een opdracht.  ⚠️ Meld

 3. @Emile, Quasi leuk???? natúúrlijk niet, het is bloedserieus allemaal. Het zou eigenlijk bij de standaard lesstof voor hoger opgeleide technici moeten horen.
  Op een betere manier kun je natuurkundige wet van de communicerende vaten toch niet aanschouwelijk maken?:):)


  ⚠️ Meld

Reageer