Nieuw beeldmerk voor Michael College

Zwolle – Het Michael College, vrijeschool voor mavo, havo en atheneum heeft sinds vrijdagmiddag een nieuw beeldmerk! Het nieuwe beeldmerk is het resultaat van een spannende ontwerpwedstrijd die de afgelopen maanden plaats vond.

 

michael_college_2014_01_17_1484.jpg 

 

Deze ontwerpwedstrijd, waarin iedereen werd uitgenodigd een beeldmerk voor het Michael College te maken, leverde vele en mooie inzendingen op uit alle delen van Nederland en van makers in diverse leeftijden. De school was blij verrast! Een jury heeft gekozen voor een beeldmerk dat past in de visie van het Michael College: eigentijds, mooi vorm gegeven, met een link naar ‘worden wie je bent’. Het winnende beeldmerk is gemaakt door Han Slob (23 jaar). Het beeldmerk werd vandaag in bijzijn van directie, docenten, ouders, leerlingen en genodigden onthuld door de maker en Sam van Os, eerstejaars op de nieuwe school en tevens de allereerste ingeschreven leerling.

 

image003_a_copy.jpeg

michael_college_2014_01_17_1488.jpg 

 

Het Michael College is een nieuwe school voor voortgezet onderwijs aan de Bachlaan 162 in Zwolle. In augustus dit schooljaar is het Michael College van start gegaan met dertig leerlingen in klas 7.

Open Dag 
Zaterdag 25 januari zijn toekomstige brugklassers en hun ouders harte welkom op de Open Dag van het Michael College. Tijden: 9.30 tot 13.30 uur.

Artikel delen: