WVF pakt toch nog punt tegen DOS ’37

Zwolle – Zaterdagmiddag hervatte WVF de competitie tegen DOS Vriezenveen. De opponent moest topscorer Thijs Houwing vanmiddag missen wegens een schorsing. WVF miste Sybren Poppen en Bas Bouwhuis in de selectie. Scheidsrechter was de heer Olde Klieverink uit Almelo.

wvf-dos37-18-01-14-4.jpg 

De eerste 20 minuten was het DOS dat het betere van het spel had. WVF had moeite om een medespeler te vinden en de balcontrole liet nog te wensen over. Na een schot op doel van jeroen van Brummen was het Kroeze die Mike te Wiele op de proef stelde. Kort daarop vond een goede aanval van DOS als eindstation Maarten Smit die maar net naast volleerde. Het antwoord van onze jongens kwam via Lennart Bril die zich knap vrij draaide en Hessel  Berends een schietkans bood, maar de bal verdween naast het doel. Na kansen voor Kroeze namens DOS en Richard Bouwmeester die zijn prima voorzet gemist zag door Lennart Bril die overigens snel en goed was verschenen voor het doel. Mike te Wiele moest opnieuw zijn kunnen tonen en deed dat enekel keren bekwaam. In de 38e minuut appelleerden onze jongens voor hands van een DOS speler in de 16 na een schot van Hessel Berends uit een voorzet van Rob Meijerink. De scheidsrechter oordeelde echter anders. Hessel was het opnieuw die kort voor rust zijn inzet in het zijnet zag belanden na een snelle omschakeling met Richard Bouwmeester.

 wvf-dos37-18-01-14-11.jpg

wvf-dos37-18-01-14-12.jpg  

wvf-dos37-18-01-14-13.jpg 

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

wvf-dos37-18-01-14-2.jpg

wvf-dos37-18-01-14-5.jpg

wvf-dos37-18-01-14-6.jpg

wvf-dos37-18-01-14-7.jpg

wvf-dos37-18-01-14-8.jpg

wvf-dos37-18-01-14-9.jpg

wvf-dos37-18-01-14-10.jpg

wvf-dos37-18-01-14-3.jpg 

Na rust was het Dion Reijnen die zich met de aanval bemoeide en 2 schoten op doel vuurde. Het bleek dat WVF zich meer spelaandeel wenste op te eisen. Een kopbal van Jeroen na een voorzet van Stal verdween helaas naast het doel. Er kwamen zowaar enkele Spaans aandoende frivoliteiten in het spel. Enkele prima combinaties werden er getoond. Vooral de aanval over meerdere stations had een treffer verdiend via Rob Meijerink in de 67e minuut. Marc Peppelenbos werkte hard en was veel aanspeelbaar. Michel Koning kwam voor Hessel Berends. Hij was het die de score leek te openen door na afleggen van Marc Peppelenbos  de bal met een curve in de bovenhoek te schieten. Helaas verdween de bal net over de kruising. Toch was het DOS dat via Kevin Coenraad de score opende. De prima aanval werd door hem zelf opgezet, waarna hij de bal terug kreeg en bekwaam Mike wist te verschalken. Het werd alle hens aan dek voor WVF: Hans Kamping en Lennart Bril verlieten het veld voor Patrick Koning en Ruud Naarsing. Een voorzet van Patrick werd hard ingeschoten door Rob Meijerink en de bal verdween in de linkerbenedenhoek langs keeper Nitert: 1-1.

Even leek WVF zelfs nog de overwinning te kunnen pakken maar door te gehaast spel lukte dit niet meer. Er werd niet veel tijd bijgetrokken door de leidsman.

Volgende week uit naar DFS dat vandaag na een 2-0 achterstand in Westervoort toch nog de 3 punten wist binnen te halen. Dan kunnen  ze er volgende week wel wat missen…….

Karakteristieken:

WVF – DOS ’37   1-1  (0-0).

Score verloop: 83 Kevin Coenraad 0-1,  89 Rob Meijerink  1-1

Gele kaart: WVF: Robert Jan Stals           DOS:  Dennis Boshoeve

Toeschouwers: 170

Scheidsrechter: dhr Olde Klieverink

Opstelling WVF: Mike te Wiele, Dion Reijnen, Marthijn van der Steege, Hans Kamping(87 Ruud Naarsing), Robert Jan Stals, Jeroen van Brummen, Rob Meijerink, Richard Bouwmeester, Lennart Bril (86 Patrick Koning), Hessel Berends (70 Michel Koning) Mark Peppelenbos

Opstelling DOS ’37: Nitert, Krommendijk, Boshoeve, Sikkelbein. Kroeze, Scheepmaker, Smit, L.Mulderij, J Mulderij (Zomer), Meier (70 Gombert), Coenraad.

Bert Kamerman 

Artikel delen:

Reageer