Ron Jans zeer tevreden met contractverlenging

Zwolle – Hoofdtrainer Ron Jans heeft zijn contract bij PEC Zwolle met één seizoen verlengd. Dat meldde Weblog Zwolle een paar dagen geleden al. De 55-jarige oefenmeester staat hierdoor ook het komende seizoen bij PEC Zwolle als trainer voor de groep: ,,De eerder genoemde ‘punten en komma’s’, waardoor de verlenging van het contract tot op dat moment nog niet definitief was, waren snel weggewerkt", vertelt de Zwolse hoofdtrainer. 

Jans is zeer tevreden met zijn contractverlenging: ,,Ik voel me erg plezierig bij PEC Zwolle en kijk er naar uit om er, samen met de rest van de technische staf, voor te zorgen dat de spelers zich hier in Zwolle blijven ontwikkelen. Ons doel blijft ervoor te zorgen dat PEC Zwolle nog vele seizoenen in de Eredivisie te zien is. De contractonderhandelingen verliepen soepel. In Zuid-Afrika hebben we met elkaar gesproken. Dit was een prettig gesprek, waarvoor ik de wijn mocht uitzoeken (Rust en Vrede Shiraz uit 2011). Als je samen tevreden bent is het niet zo moeilijk om eruit te komen."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is content  dat Jans ook het komende seizoen bij PEC Zwolle blijft: ,,We wilden Ron graag langer aan PEC Zwolle binden. Onder leiding van Ron heeft de selectie het afgelopen half jaar duidelijke voorwaartse stappen gezet. We willen samen met hem en de rest van de technische staf de volgende fase ingaan en zo te groeien tot een stabiele Eredivisieclub. Het is mooi dat het gevoel van beide kanten goed is en dat we snel tot een overeenkomst zijn gekomen."

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik kan me de tevredenheid van Ron Jans helemaal voorstellen. Het is zeer uniek dat je een club treft die je contract verlengd terwijl je uit de laatste 10 wedstrijden 4 punten hebt gehaald…..onbegrijpelijk.


    ⚠️ Meld

Reageer