Meine Boonstra wordt Prominent d’Oelewappers

Zwolle – Op zaterdagavond hield CV d’Oelewappers in een volle hofresidentie de Vrolijkheid haar prominentenbal, waar bijna alle Zwolse Carnavalsverenigingen bij aanwezig waren. Ook waren er diverse Carnavalsverenigingen uit omliggende plaatsen. Om 11 over 11 waren alle aanwezigen er getuige van dat Meine Boonstra tot Prominent 2014 benoemd werd.

prominenten_bal_2014_010.jpg 

Meine Boonstra is een bekende Zwollenaar. Zo is hij eigenaar van “Meinesz en Bennesz Snuffelpoint” samen met zijn partner Ben. Verder runt hij al 16 jaar het Sinterklaasmuseum. De toegang tot dit museum bedraagt 50 cent, de opbrengst van de entreegelden wordt ieder jaar rond 5 december aan een goed doel aangeboden. Verder organiseert hij ook dit jaar de Sassendonkse Carnavalsbeurs, samen met Ria Mengerink. Deze is dit jaar op 1 februari in de IJsselhallen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Boonstra heeft in het verleden nooit wat met carnaval gehad, opent een commerciele online carnavaslshop en wordt Prominent. Het kan verkeren.


  Maak melding

 2. Het gaat er niet om of je wat met carnaval te maken hebt of doet maar je kan prominent bij ons worden als je wat bijzonders verricht of dat je iets doet wat zwolle op de kaart zet,zo is PEC ook al eens prominent geweest en wat heeft dat dan met carnaval te maken


  Maak melding

 3. Meine, van harte gefeliciteerd….en laat je niet opjutten door zielige mensen…
  Meine dit is jou wel toevertrouwd…have and make fun….
  en oud collega


  Maak melding

Reageer