Vrouw van tas beroofd in Aa-landen

Zwolle – Een 33-jarige vrouw uit Zwolle heeft bij de politie aangifte gedaan van tasjesroof. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De vrouw fietste zaterdag 18 januari omstreeks 20.10 uur over de Zwartewaterallee in Zwolle in de richting van de Biesbosch. De vrouw fietste aan de zijde van de wijk Aa-landen. Plotseling rende er een man naast haar fiets die een greep deed in haar fietstas. Hij ging er vervolgens vandoor met haar tasje met daarin ondermeer een telefoon en portemonnee. De man vluchtte in de richting van de Biesbosch. De politie heeft met ondermeer een speurhond gezocht naar de man maar hem niet meer aangetroffen. Wel werd de lege tas van de vrouw teruggevonden.

Van de verdachte is een summier signalement bekend. Het zou gaan om een man van ongeveer 1.75 m met een zwarte korte jas en een zwarte broek. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Mensen die iets gezien hebben wat mogelijk met deze roof te maken heeft, worden verzocht te bellen met de politie op 0900 8844.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer