Wateroverlast door hennepkwekerij

Zwolle – De politie heeft zaterdag 18 januari een hennepkwekerij aangetroffen in een flat aan de Regelandisstraat in Zwolle na een melding van wateroverlast. De hennepkwekerij met 200 planten is ontmanteld. De politie doet verder onderzoek.

Een agent kreeg omstreeks 09.30 uur het verzoek om naar de Regelandisstraat te gaan omdat er bij één van de flats een enorme hoeveelheid water de woning binnen kwam. Het water bleek afkomstig van de bovenliggende flat. Hier was niemand thuis. Een gewaarschuwde servicemonteur van de woningbouwvereniging heeft de agent vervolgens binnengelaten. Bij binnenkomst trof hij een in werking zijnde hennepplantage aan met 200 planten. De hennepplantage is ontruimd. Het energiebedrijf heeft de stroomvoorziening afgehandeld. De politie doet verder onderzoek naar de hennepplantage en zal de bewoner gaan horen. De onderliggende flat liep aanzienlijke waterschade op.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Zware criminelen??? Onzin!
  En zolang we in dit land met z’n bekrompen regels wel het gebruik toestaan maar niet het verbouwen zal dit doorgaan. Gewoon legaliseren, dan gaan de prijzen vanzelf naar beneden en gebeurd het niet meer in de stad maar gewoon op een boerderij.  ⚠️ Meld

 2. Erik11wanneer men van de bekrompen regels afstapt en het wiet verbouwen vrijgeeft gaat men echt niet allemaal op een boerderij kweken.Dan gaat het misbruik van de woningen en de stroom voor dit gewoon door.Plus dat men zwaarverslaafde wietgebruikers op straat krijgt die allerlei verkeerde dingen uitvreten.
  En datja iedere dief is er eentje wat voor dief het ook mag zijn dat ontspoort van klein naar groot  ⚠️ Meld

 3. Hoe je ook mag denken over het effect van het vrijgeven, Pjotr. Dat men verschil maakt tussen de voordeur en de achterdeur van een koffieshop blijft een krom compromis.


  ⚠️ Meld

Reageer