Nieuw logo WijZ Zwolle

Zwolle – WijZ is vanaf 1 januari een onderdeel geworden van de Dimence Groep. Voor de organisatie is dit een belangrijke verandering, maar Zwollenaren zullen daar op het eerste gezicht weinig van zien: De naam WijZ en de activiteiten en diensten blijven immers gewoon bestaan. Wie beter kijkt kan vanaf nu echter een kleine verandering zien. Het logo van WijZ is voorzien van een extra kleur. Het is de kleur blauw die de stichtingen van de Dimence Groep via hun huisstijl verbindt. Tafeltje Dek je heeft haar nieuwe bestelwagen voorzien van dit nieuwe logo.

wijz_logo.jpg 

Tafeltje Dek Je is de maaltijdservice van WijZ. Deze dienstverlening is bedoeld voor mensen die zelf niet meer kunnen koken. Vrijwilligers bezorgen vriesverse maaltijden bij hen thuis. Met ingang van deze week doen zij dat met een gloednieuwe bestelbus. Deze bus is voorzien van de huisstijl van Tafeltje Dek Je en het gewijzigde logo van WijZ. De kleur blauw is toegevoegd aan het bekende kleuren van WijZ. Die wijziging komt voort uit een afspraak tussen de stichtingen die deel uitmaken van de Dimence Groep. De 7 divisies maken in hun huisstijl gebruik van dezelfde kleur blauw; een visuele onderstreping van hun verbondenheid.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. En het mooie is dat hun omzet weer meetelt in de berekening van het BNP en zo bijdraagt aan onze ‘groei’. Dat heet welvaart.


  ⚠️ Meld

 2. Wijz, RIBW, Travers, Frion, De Kern, etc..
  Ik ben vast nog een aantal van dergelijke organisaties vergeten op te noemen maar ze doen bijna allemaal het zelfde.

  Iedere club heeft een eigen kantoor, eigen management en zelfs eigen auto?s.

  Dat is te duur en dat zal vast wel gaan veranderen.

  Het geld is op en al die subsidie slurpende instellingen zullen uiteindelijk tot op het bot worden uitgekleed.  ⚠️ Meld

 3. Weet dat alleen WIJZ eigen autos heeft binnen de Dimencegroep, zij bestaan hoofdzakelijk uit vrijwilligers voor zover ik weet. De Dimencegroep heeft een eigen facilitair bedrijf waar de autos onder gebracht zijn die alle zusterondernemingen ook bevoorraden. Deze worden dus allemaal “bediend” vanuit 1 organisatie met een efficient werkend logistiek. Geen dubbel management hiervoor zoals gesuggereerd wordt.


  ⚠️ Meld

 4. Dimence bundelt een paar van die stichtingen maar er zijn er nog steeds veel over die wel met ieder hun eigen management opereren.

  Dat gaat in de toekomst vast anders worden omdat de centjes op zijn..  ⚠️ Meld

Reageer