Jongeling Henri van ’t Slot gaat OPA Zwolle leiden

Zwolle – Maandagmiddag is bekend gemaakt dat de 25-jarige Henri van ’t Slot is aangesteld als lijsttrekker van Ouderen Politiek Actief (OPA) Zwolle. Bijzonder, dat een jong persoon een groep ouderen gaat vertegenwoordigen. Van ’t Slot is de jongste lijstrekker van alle deelnemende partijen.

opa.jpeg  

OPA wil in 20 gemeenten meedoen aan verkiezingen. OPA had in Overijssel alleen een afdeling in Kampen, maar wil naast Zwolle ook een afdeling in Enschede en Almelo. Zwollenaar Van ’t Slot vindt dat ouderen betere kansen moeten krijgen om hun zegje te doen in de politiek, dat er meer respect moet komen voor ouderen die de stad hebben opgebouwd en dat de politiek zich sterk voor de groep ouderen moet maken. 10 personen hebben zich als kandidaat voor OPA Zwolle gemeld. De lijst wordt komende vrijdag bekend gemaakt. 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ben benieuwd naar de lijst van 10 man.vanochtend waren er volgens zeggen 40 gemeentes nu 20 .vanmorgen werd er net gedaan of ze in Knevel en v d Brink zaten ,speciaal opgebleven zie niemand.Wens de partij veel succes met een kleinkind als leider van OPA.


    ⚠️ Meld

Reageer