Man gezocht i.v.m. zware mishandeling

Zwolle – In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober wordt aan de Luttekestraat in Zwolle een man zeer ernstig mishandeld. Het 38-jarige slachtoffer uit Zwolle krijgt rake klappen in zijn gezicht en wordt tegen zijn hoofd getrapt als hij op de grond zit bij te komen van die klappen. Wie herkent de verdachte? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

https://youtu.be/CNZAXEqjmWE

 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Je kan het zo gek niet bedenken of er zit een HD camera in maar in de beveiligingswereld heeft men er nog (steeds) nooit van gehoord?:(

  Als iemand deze ontzettende maftoeter wel herkent dan krijgt ie van mij applaus. Gestoord volk!


  ⚠️ Meld

 2. Probleem is denk ik dat je 24/7 aan het opnemen bent, HD zijn dat nogal wat bytes die je moet opslaan. Daarbij komt dat kwaliteit in het donker rap omlaag gaat.


  ⚠️ Meld

 3. Maar ik denk dat er nogal een verschil zit tussen full HD en wat we hier zien. Hopen, dat deze man tot inkeer komt en zich meldt bij de politie.


  ⚠️ Meld

 4. Nou, als hij denkt dat het normaal is om zomaar iemand ongelukkig te meppen omdat ze hem aanspreken op z?n toch al zeer slechte gedrag dan gok ik dat deze bink zichzelf niet gaat melden….


  ⚠️ Meld

 5. Aan zijn zwabberloopje is te zien dat de man onder invloed is. Hopelijk is dat geen reden om minder zwaar te straffen. Dat de dader zo makkelijk klappen uitdeelt, is voor mij duidelijk dat hij dat wel vaker heeft gedaan. Hij zal in de regio Zwolle wonen. geef hem aan!!


  ⚠️ Meld

 6. terstal, wees gerust: onder invloed zijn is zelden een reden voor straf vermindering. De redenatie is dat je nuchter bent wanneer je begint met zuipen en op dat moment weet dat je dan anders kunt reageren. Zou ook wat zijn, dan kun je het verbod op drankrijden net zo goed afschaffen 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.