ZBC2 blijft ongeslagen

Door Redactie

Zwolle  – Op 20 januari 2014 stond de topper in de 2e klasse Badminton regio Oost: Hardenberg BV1 – Zwolsche BC2 op het programma. De nummer één tegen de nummer twee. Stephan Hop en Bert Katuin startten met hun enkelpartijen zeer voortvarend en wonnen allebei snel en gemakkelijk in 2 games, helaas gevolgd door 2 nipte nederlagen van Chantal van Rheenen en Joanne van der Boom in hun enkelpartijen: 2-2.

img_6170.jpg
Eigen foto 

Hierna werd het duidelijk dat het bij deze wedstrijd ècht ergens om ging. Bij zowel de heren als de dames dubbel waren 3 games nodig om een winnaar aan te wijzen: Hardenberg bij de heren en ZBC bij de dames. Mooie wedstrijden met leuke rally’s en fantastisch opgebouwde punten. Stand 3-3. Bij de mixed dubbels wonnen Joanne en Stephan hun wedstrijd relatief eenvoudig in 2 games. Chantal en Theodore Bellos startten hun mixed dubbel aanvankelijk uitstekend en met een tussenstand van 15-18 leek de eerste game binnen handbereik. Hardenberg pikte na een mooie tussensprint echter toch deze game binnen 22-20. Daarna werd ook de 2e game verloren. Eindstand 4-4 dus. Op 31 januari speelt ZBC tegen de nummer laatst. Acht punten binnenhalen moet mogelijk zijn. Dan volgt op 7 februari de apotheose van dit seizoen: ZBC speelt thuis tegen de nummer 4 (IJsselstad) en Hardenberg uit tegen de nummer 3 (Flits), aanvang allebei om 19.30 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “ZBC2 blijft ongeslagen”

  1. Wij zullen er alles aan doen om ons team er door heen te slepen,zodat ze eerste worden en daarmee promoveren naar de 1e klasse.

Reacties zijn gesloten.