ZBC2 blijft ongeslagen

Zwolle  – Op 20 januari 2014 stond de topper in de 2e klasse Badminton regio Oost: Hardenberg BV1 – Zwolsche BC2 op het programma. De nummer één tegen de nummer twee. Stephan Hop en Bert Katuin startten met hun enkelpartijen zeer voortvarend en wonnen allebei snel en gemakkelijk in 2 games, helaas gevolgd door 2 nipte nederlagen van Chantal van Rheenen en Joanne van der Boom in hun enkelpartijen: 2-2.

img_6170.jpg
Eigen foto 

Hierna werd het duidelijk dat het bij deze wedstrijd ècht ergens om ging. Bij zowel de heren als de dames dubbel waren 3 games nodig om een winnaar aan te wijzen: Hardenberg bij de heren en ZBC bij de dames. Mooie wedstrijden met leuke rally’s en fantastisch opgebouwde punten. Stand 3-3. Bij de mixed dubbels wonnen Joanne en Stephan hun wedstrijd relatief eenvoudig in 2 games. Chantal en Theodore Bellos startten hun mixed dubbel aanvankelijk uitstekend en met een tussenstand van 15-18 leek de eerste game binnen handbereik. Hardenberg pikte na een mooie tussensprint echter toch deze game binnen 22-20. Daarna werd ook de 2e game verloren. Eindstand 4-4 dus. Op 31 januari speelt ZBC tegen de nummer laatst. Acht punten binnenhalen moet mogelijk zijn. Dan volgt op 7 februari de apotheose van dit seizoen: ZBC speelt thuis tegen de nummer 4 (IJsselstad) en Hardenberg uit tegen de nummer 3 (Flits), aanvang allebei om 19.30 uur.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wij zullen er alles aan doen om ons team er door heen te slepen,zodat ze eerste worden en daarmee promoveren naar de 1e klasse.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.