Naam dierenweide Park Wezenlanden gezocht

Zwolle – Bij de dierenweide en de speeltuin in Park de Wezenlanden staat sinds kort een prachtig nieuw gebouw. Dit gebouw wordt op 21 februari feestelijk geopend door gedeputeerde Bert Boerman en wethouder Erik Dannenberg. Zo’n mooi gebouw verdient natuurlijk om passende naam.

boerderij_w.jpeg

Foto: Gemeente Zwolle 

Het gebouw wordt gebruikt als dienstgebouw door de beheerders van de dierenweide. Ook zijn er openbare toiletten aanwezig waar bezoekers overdag gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er een ruimte die gebruikt kan worden voor instructie en onderwijs en een kleine ruimte ten behoeve van de Dahliavereiniging. Het gebouw is gebouwd in de stijl die heel goed past bij de uitstraling van de dierenweide en de speeltuin. Iedereen die een mooie en toepasselijke naam verzint voor het gebouw kan zijn/haar idee via mail versturen naar m.wiegers@zwolle.nl . In de mail ook graag naam, adres en telefoonnummer vermelden. U kunt uw idee indienen tot en met woensdag 12 februari 2014. Uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen die een cadeaubon van 50 euro wint. De winnaar wordt uiteraard ook uitgenodigd voor de officiële opening. Dus verzin een mooie passende naam en doe mee!

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Yep! Elke dag ruim voldoende vers vlees voorradig. 😉

  Maar noem het maar gewoon ‘dienstgebouw’ of vernoem het naar Gerard Mosterd.


  ⚠️ Meld

 2. noem het Noordmans dierenweide, vernoemt naar de man die deze dierenweide al sinds jaar en dag met hart en ziel onderhoud en goed voor de dieren zorgt.

  simpel maar een groot gebaar naar de mensen die hier dag en nacht druk voor zijn.


  ⚠️ Meld

 3. Ze zoeken een naam voor het gebouw, niet voor de dierenweide.

  Zo??n mooi gebouw verdient natuurlijk om passende naam.

  Titel klopt dus niet.Of de inhoud van het verhaal er onder klopt niet.  ⚠️ Meld

 4. Bericht door mee, op 22 januari 2014 17:49
  noem het Noordmans dierenweide, vernoemt naar de man die deze dierenweide al sinds jaar en dag met hart en ziel onderhoud en goed voor de dieren zorgt.

  simpel maar een groot gebaar naar de mensen die hier dag en nacht druk voor zijn.

  Ook een goed voorbeeld van vernoeming. 🙂


  ⚠️ Meld

 5. http://www.werkelaar.nl

  De medewerkers van de werkelaar, team buitenwerk en dierverzorging zetten zich 5 dagen in de week in voor een nette en verzorgde kinderboerderij, en staan voor de dagelijkse verzorging van de dieren.
  Bezoekers zijn hier altijd erg over te spreken. Ook willen wij mogelijk in de toekomst iets educatiefs aan kunnen bieden aan de kinderen.
  Ideeen zijn van harte welkom, u kunt deze in het nieuwe gebouw inleveren in de ideenbus

  Medewerkers hadden tevens over een namen na gedacht nl
  Sebastiaan; grasheuvel
  marco; de beer
  Henk; het zwarte paard
  Harry; huisje weltevree
  marianne; dierendienst
  Peter; Dudok (architect, waar park de wezenlanden mee begonnen is)


  ⚠️ Meld

Reageer