Plan voor Sassendonker Vorstenbal 2014

Zwolle – De Sassendonkers Paul Schulte ( Grootvorst d’Oelewappers) en Johan Maat (Vorst Tonnezotters) zijn bezig met de organisatie van het Vorstenbal 2014. Zij organiseren dat in samenwerking met de nieuwe Bierton in Zwolle. Zij zijn van plan om deze avond medio april/mei 2014 te laten plaatsvinden onder het motto: “verrek lêv ie nog”. Dit vorstenbal organiseren de twee liefhebvbers van het carnaval op persoonlijke titel en staat los van een carnavalsvereniging.

 

carnaval_eileuver_1.jpg

 

 

De opzet van deze avond is om alle oud vorsten en vorsten van Sassendonk met hun toenmalige adjudanten elkaar weer eens te laten ontmoeten, onder het genot van een hapje, een drankje en vrolijke klanken. De reacties van de actieve vorsten waren zeer positief. Carnaval in Sassendonk is, voor zover bekend, in verenigingsverband begonnen in 1957. Dit heeft heel veel (oud) vorsten en adjudanten opgeleverd. Ook deze oud vorsten en adjudanten willen de twee organisatoren graag bereiken. Zij worden van harte uitgenodigd zich aan te melden voor deze bijzondere avond. Dit kan het beste via de secretaris van hun toenmalige of huidige carnavalsvereniging. Mocht deze vereniging niet meer bestaan dan graag een e-mail naar: organisatievorstenbal@ziggo.nl.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Zou niet alleen kijken naar de “volwassen” vorsten en adjudanten. Maar Sassendonk heeft ook vele jeugd vorsten en adjudanten bij de diverse verenigingen gehad. Bekijk eens of je deze groep er ook bij kunt betrekken.


    Maak melding

  2. Nee BertK dat klopt dat staat ook nergens. Maar mijn ervaring met het carnavalswereldje heeft mij geleerd……… dat er niet aan de jeugd wordt gedacht om ze bij de canaval te blijven betrekken.


    Maak melding

Reageer