Finaliste Miss Benelux succesvol voor Kika

Als u de afgelopen tijd de media in de gaten heeft gehouden, kunt u er niet omheen. De Zwolse finaliste van de Miss Benelux verkiezing Ine Timmerman is druk bezig met geld inzamelen voor Stichting KiKa, Kinderen Kankervrij. Haar streven was eerst om de duizend euro te bereiken, maar na vele inspanningen komt het resultaat hier nu al ver boven uit…

Zaterdag 4 augustus collecteerde Ine op de open dag van Fc Zwolle samen met de spelers van Fc Zwolle. De verkoop van de speciale Miss Benelux-chocolade en de vrijwillige bijdragen aan Ine en de spelers leverden maarliefst in totaal zo’n 450 euro op. Afgelopen woensdag deed Ine haar zegje in de studio van het Noord Nederlandse Simone Fm, wat veel reacties opleverde. Via de studio van Simone Fm deed de Zwolse nog een ludieke actie in het Dierenpark Emmen, wat haar in zeer korte tijd weer ruim 100 euro opleverde.

De afgelopen week was Ine samen met mede-finaliste Laura te gast op de zondagsmarkt in Groningen, waarna zij in de uitzending van Radio Noord hun campagne mochten promoten. Zondag zamelden zij samen bijna 500 euro in. Hoewel Laura en Ine uiteindelijk elkaars concurrenten zijn op de missverkiezing, was het volgens Ine heel gezellig met Laura: ‘we kenden elkaar al langer, en samenwerken werkte heel goed voor het inzamelen van geld voor KiKa’.

Ine zelf heeft nu al meer dan 1200 euro ingezameld. Ze vindt het belangrijk om zo veel mogelijk geld in te zamelen, nu ze de kans heeft. Hierbij roept ze de mensen op om ook doosjes Belgische chocolade voor vijf euro te kopen of op de website van KiKa te kijken voor vrijwillige acties of donaties. ‘Als mensen chocolade willen kopen voor dit goede doel, heb ik een webpagina met meer informatie: http://missbeneluxine.hyves.nl ‘. Daar kunt u zich ook aanmelden voor kaartjes voor de Miss Benelux verkiezing op zaterdag 6 oktober. Via Ine zijn de kaartjes voor de verkiezing, ter waarde van 40 euro, gratis.

Artikel delen:

Reageer