Sieraden voor Terre des Hommes

Zwolle – Op 24 januari overhandigt het echtpaar Koezen-Nijstad een Happy Bag met sieraden en andere accessoires aan Marijke Brinkhuis en Fhemy Raamsman van Terre des Hommes Zwolle. De overhandiging vindt plaats om 10.30 uur in de winkel van Terre des Hommes aan de Thomas A Kempisstraat 47 in Zwolle.

In het kader van ‘Geef je geluk door’ besloten de heer en mevrouw Koezen voor hun 40 jarig huwelijk hun gasten geen cadeau’s te vragen. In plaats daarvan vroegen ze de genodigden de Happy Bag, die in de Happinez van 4 december bijgesloten was, te vullen met sieraden, accessoires en andere kleine spullen. De ingezamelde artikelen worden verkocht in de winkel van Terre des Hommes aan de Thomas A Kempisstraat.

Met de opbrengst hiervan en van de andere artikelen die in de winkel verkocht worden, worden projecten van Terre des Hommes ondersteund. Terre des Hommes streeft ernaar dat ieder kind opgroeit in een veilige omgeving. De focus ligt zowel op het redden van kinderen uit uitbuitingssituaties als op preventie. De winkel in Zwolle ondersteunt komend jaar een project voor opvang van misbruikte kinderen in Tanania en voor opvang van straatmeisjes in Bangladesh. Zo’n 55 enthousiaste vrijwilligers zetten zich hiervoor in.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer