Koplopers WRZV Zaalcompetitie blijven winnen

Zwolle – Alle koplopers in de WRZV Zaalcompetitie wisten afgelopen week hun wedstrijd te winnen en blijven fier aan kop in de diverse klassen.

Titelfavoriet Wolters Recycling hoefde zich tegen Trias niet echt in te spannen en mocht er rustig op los scoren. Na 50 minuten speeltijd stond er dan ook een eindstand van 18-4 op het scorebord en kon Wolters Recycling weer drie punten aan het totaal toevoegen. Nico Brillen pakte wederom de volle winst door Eco Groen Advies met 10-3 te verslaan. Nummer laatst Rafiki wist ook tegen Diaspora (4-9) geen punten in de wacht te slepen en blijft staan op de laatste plaats. Wehkamp.nl boekte een knappe 10-4 overwinning op Roede Vooruit. Verder was Optima Forma met 12-3 te sterk voor Argos Bebemus.

 

1e klasse maandag

Nieuwkomer DTG moet de koppositie  weer samen delen met Schildersbedrijf Groen. Het team van Ricky Groen wist VIPS in een leuk duel met 6-2 te verslaan en passeert, met een iets beter doelsaldo DTG op de ranglijst. Bola-Lah!Satu kwam tekort in het duel tegen Opgezwolle en verloor met 3-8. Streetfeet blijft na een 9-3 zege op Au M’n Gurk goed in het spoor van beide koplopers en heeft met drie punten achterstand ook nog alles in eigen hand, om de titel in de 1e klasse in de wacht te slepen. FC Knetter pakt na een mindere periode eindelijk weer eens de volle winst. Rode lantaarndrager OHM ging met 19-2 door de “gehaktmolen” van FC Knetter. Glass Onions deelde in een boeiend duel de punten met Kees Middendorp door met 4-4 gelijk te spelen.

Woensdag kampioensklasse

Net als vorige week,  had koploper Bordeaux Groen  deze week ook een hele zware dobber aan de nummer 2 in de stand Obtentus. In een leuk, spannend en goed duel wist uiteindelijk de favoriet voor de titel, ook de elfde overwinning op rij te boeken. Bordeaux Groen won het topduel van deze week  met 7-6 van Obtentus. Bordeaux Groen lijkt rechtstreeks af te stevenen op het kampioenschap in de hoogste klasse. Met 33 uit 11 is er op dit moment geen team opgestaan wie de meerdere was van Bordeaux Groen. De Blazende Veiligheid wist niet te profiteren van het verlies van Obtentus. Ittersum verraste deze keer de Blazende Veiligheid door met 6-5 knap aan het langste eind te trekken. Van Panhuis wist wel te profiteren door met 8-3 te winnen van SC PEC Zwolle en staat nu 2e in de stand. 

Woensdag 1e klasse

Neptunes’12 won het inhaal duel tegen Sleuteldienst Zwolle met 7-5 en blijft hierdoor meedoen voor de prijzen in deze klasse.

Woensdag 2e klasse

Titelkandidaat Allesoverrechten.nl bleef aan kop van de 2e klasse door een 8-1 overwinning te boeken op Univé Verzekeringen.  Na een aantal verrassende winstpartijen van Keijl Flevo Holland was nu IJsselhallen Zwolle met 13-4 te sterk voor Keijl. L&M Workwear wist bijna het eerste punt in de wacht te slepen, maar verloor nipt met 2-3 van Campingteam3.  Het team van B&M Futsal verloor wederom. Deze keer was I4U-Styrinth met 3-6 te sterk. Le Gong en The BlackTies deelden de punten met een 2-2 gelijkspel.

Voor in uw agenda! 

Maandag 27 januari en woensdag 29  januari starten is er wederom een vol zaalvoetbalprogramma in de WRZV Hallen. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen.

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen: