Nieuwe Rietdekkersbeurs naar Zwolle

Zwolle – De Rietdekkersbeurs is de vakbeurs voor alle rietdekkersbedrijven in Nederland en België. Na 10 jaar is het voor Riethandel Verhoek helaas niet meer mogelijk de Grandioze Rietdekdagen te organiseren. In overleg met Bart Verhoek is door Joyce Bouwknegt van het bedrijf Multinok in samenwerking met organisatiebureau Barelds Events te Meppel besloten de organisatie over te nemen en het evenement tevens een nieuwe jas aan te trekken. 

 

poster.jpg 

 

Om deze nieuwe stijl beter tot uitdrukking te laten komen is gekozen voor een nieuwe naam en een aansprekende locatie, ook is er een showelement toegevoegd. De IJsselhallen in Zwolle is een ideale locatie voor zakelijke en entertainende evenementen. De nieuwe naam behoort tot de nieuwe stijl en daarnaast zal de Rietdekkersbeurs om het jaar georganiseerd worden in plaats van zoals voorheen jaarlijks. Rietdekkersbeurs 2014 zal plaatsvinden op 14 maart in de IJsselhallen te Zwolle. U bent van harte welkom van 12.00 tot 22.00 uur. Zowel het parkeren als toegang tot de beursvloer is geheel gratis. Wel dient er rekening gehouden te worden met het feit dat voor een hapje en drankje wel een vergoeding gevraagd zal worden. Als showelement zal onder andere Erwin Nyhoff ten tonele verschijnen.

Het monstersucces van The Voice of Holland brengt hem langs alle plekken in Nederland. Covers als Glory day en Dancing in the dark zijn onderdeel van het fantastische rockoptreden.

 

Naast bovenstaande veranderingen zult u op de beurs ook nieuwe standhouders aantreffen met andere producten. De verwachting is dat twintig à dertig bedrijven zich zullen presenteren tijdens Rietdekkersbeurs 2014. 

 

Als klap op de vuurpijl vindt de prijsuitreiking van de Pand van het Jaar verkiezing plaats tijdens Rietdekkersbeurs!

 

Ter ondersteuning van de beurs is de website www.rietdekkersbeurs.nl gelanceerd. Op deze site staat allerlei nuttige informatie voor standhouders en bezoekers. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer