Nederland Zingt in de Dominicanenkerk

Zwolle – Op dinsdag 11 februari neemt de Evangelische Omroep het programma Nederland Zingt op in de Dominicanenkerk te Zwolle.

Aan deze opnames werken bekende artiesten mee en bijzondere koren waaronder het koor Anthem onder leiding van Klaas-Jan de Groot en Zanggroep Vocaal onder leiding van Johan Bredewout. Begeleidende musici zijn onder andere koperkwartet Imperial Brass, organist Harry van Wijk. De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te komen zingen. Kaarten reserveren kan gratis via eo.nl/nederlandzingt. Delen van de opnames zijn het hele jaar door te zien in de uitzendingen van Nederland Zingt en Nederland Zingt op Zondag. Nederland Zingt wordt door honderdduizenden Nederlanders bekeken en beluisterd.

In het programma staat het geestelijke lied centraal. De liederen gaan over wat God heeft gedaan en gaat doen. Liederen van gelovige mensen in bijna alle omstandigheden van het leven. Ze worden gezongen op blijde dagen, maar ook in periodes van rouw.

Wanneer? Dinsdag 11 februari 2014, aanvang is 19.45 uur. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open.

In verband met de opnames dient men vóór 19.30 uur aanwezig te zijn. Waar? Dominicanenkerk, Assendorperstraat 29 te Zwolle Kosten? De toegang voor deze avond is gratis.

Kaarten zijn te reserveren via eo.nl/nederlandzingt of tijdens kantooruren via 0900-3002130 (0,25 cpm). Bezoekers ontvangen bij de ingang een programmaboekje. Meer informatie is te vinden op nederlandzingt.nl.

Nederland Zingt, iedere zaterdagavond, 19.00 uur, Nederland 2. Nederland Zingt op Zondag, iedere zondag, 9.00 uur, Nederland 2.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer