Cursus Schilderen à la van Gogh

Zwolle – Focus op Kunst organiseert de Cursus Schilderen à la van Gogh. In vogelvlucht gaan de cursisten kijken naar het leven en werk van Vincent van Gogh. Ze blijven stilstaan bij zijn kleurrijke Franse periode, en nodigen de cursist uit om een gekozen vakantie-, landschaps-, natuurfoto, of fantasievoorstelling te schilderen in de stijl van van Gogh. Aan de hand van een reader krijgt de cursist informatie over zijn werkwijze en kleurgebruik.

Er wordt gewerkt met acrylverf, potlood en houtskool. De cursus is zowel voor beginnende als voor gevorderde liefhebbers. De laatste les zal bestaan uit een excursie naar het van Gogh huis te Nieuw Amsterdam, inclusief rondleiding, koffie thee en iets lekkers. De cursus is te volgen op donderdag 20 februari, 27 februari, 6 maart, 13 maart 2014 van 19.30 tot 21.30 uur. En een nog in te plannen datum voor de excursie dag naar het van Gogh huis in Nieuw Amsterdam. De cursus wordt gegeven door Ineke Kerssen. De kosten bedragen € 90,00, inclusief materiaal (doek 40×50, acrylverf, schetsmateriaal). Tevens zijn inbegrepen de reader, entree van Gogh Huis, maar exclusief reiskosten.

U kunt zich opgeven via e-mail: creatief@focusopkunst.com. Per telefoon: 038- 4525802 of je komt even langs in onze winkel in de Kamperstraat.

Artikel delen: