The Young Ones zoekt acteertalent 10 – 26 jaar!

Zwolle – Na de succesvolle winterproductie ‘When Romeo meets Juliet’ en zeven andere najaarsproducties, komt The Young Ones dit voorjaar weer met zeven nieuwe theaterproducties. De auditiedag hiervoor vindt plaats op 1 februari in het Young Ones Theater. Be a Young One en schrijf je in! Met het nieuwe theateraanbod wil The Young Ones een breed platform creëeren voor jongeren die in hun vrije tijd met theater bezig willen zijn. In zeven kortlopende (10 weken) theaterproducties kunnen jongeren van 6 – 26 jaar werken aan hun theatervaardigheden en maken zij onder begeleiding van professionele makers een korte voorstelling.

flyer_auditie_2014_voorkant_internet.jpg 

De voorstellingen zijn te zien op het Young Ones Festival in mei. Een aantal producties speelt daarna ook op een aantal andere regionale festivals. Ook voor auditanten die nog niet precies weten wat ze willen is de auditiedag op 1 februari geschikt. Na de audities krijgt iedereen een persoonlijk advies over welk project het best bij ze past.

De volgende projecten gaan in het voorjaar van start:
Young Ones Starter | Productie | 6 – 9 jaar
Regie: Anne- Minke Meijer
 Young Ones Starter is de kweekvijver voor jonge spelers van 6 tot 9 jaar. Tijdens het project werk je aan de basisvaardigheden van theater en train je alle onderdelen die je nodig hebt als acteur of wanneer toneelspelen je hobby is. Auditie is niet verplicht.

Young Ones Kick-Off (kinderen) | productie | 10 – 12 jaar


Regie: Anne- Minke Meijer
Theaterproject voor de beginnende jonge speler die wil beginnen met de basisvaardigheden van theater. Auditie is hiervoor niet verplicht, maar je bent wel van harte welkom!


Young Ones Kick-Off (jongeren) | productie | 12+
Regie: Esther van Til
Theaterproject voor de beginnende jonge speler (12+) die wil beginnen met de basisvaardigheden van theater. Auditie is niet verplicht, maar je bent wel van harte welkom!


Young Ones Express | Productie: Jongerenvoorstelling | 15+
Regie: Irene Kriek
Fysiek theaterproject voor spelers met enige spelervaring. Meld je aan als jij graag uitgedaagd wordt om het maximale uit jezelf te halen! Tijdens het project werk je toe naar een jongerenvoorstelling.

Young Ones Fantasy | Productie: Kindervoorstelling | 12+

Regie: Esther van Til 
Tijdens Young Ones Fantasy werk je in 10 weken tijd toe naar een voorstelling voor jonge kinderen. Binnen het project staat het gebruik van décor en objecten centraal.

Young Ones On the Move | Productie: Bewegingstheater | 12+

Regie: Peer van den Berg


Young Ones On The Move is bewegingstheater. Het project draait om het maken van een fysieke voorstelling, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van aspecten uit de Mime.

Young Ones Nightclub | Productie: Burlesque voorstelling | 16+

Regie: Jeroen Kriek


Young Ones Nightclub werkt toe naar een voorstelling vol sketches, acts en liedjes in een Burlesque sfeer. Doordat het project gebaseerd is op kleinkunst is er ruimte voor de vele vormen en aspecten van het theatervak.

De audities

De audities vinden plaats op zaterdag 1 februari in het Young Ones Theater aan de Bisschop Willebrandlaan. Om auditie te kunnen doen is aanmelden vereist. Dit kan via www.theateryoungones.nl. Hier kun jij je ook inschrijven voor producties waarbij auditie niet verplicht is. Op de website staat ook meer informatie over auditievoorwaarden, repetitiedagen en wat het inhoudt om audititie te doen bij The Young Ones.

The Young Ones

The Young Ones is een broeinest voor theatertalent en laat jonge makers, spelers, en vormgevers binnen een professioneel kader en begeleiding hun weg vinden in de podiumkunsten.

Artikel delen:

Reageer