Open Dag Gereformeerde Hogeschool

Zwolle – Op woensdag 5 februari organiseert de Gereformeerde Hogeschool een open dag. Tussen 15.00 en 20.00 uur informeren studenten en docenten geïnteresseerden over de opleidingen pabo, SPH, MWD, HBO-V, GPW en Godsdienstleraar. En wie het lastig vindt om al een definitieve studiekeuze te maken, kan tijdens de open dag informeren naar het Keuzejaar.


gebouw_gh.jpg 

Met de Wet Kwaliteit in verscheidenheid moeten aankomende studenten zich al voor 1 mei aanmelden. Reden genoeg voor de GH om in de voorlichting extra begeleiding in te zetten op het maken van een bewuste en passende studiekeuze. “Wij zien graag de juiste student op de juiste opleiding”, aldus woordvoerder Arnoud Gort. “Het belang van direct een goede studiekeuze maken wordt steeds groter. Daarom is het voor onze toekomstige studenten belangrijk dat zij zich uitgebreid kunnen oriënteren op hun vervolgopleiding. De GH biedt die mogelijkheid. Met meeloopdagen, proefstudiedagen, persoonlijke gesprekken en bijvoorbeeld de open dag van 5 februari.” Dat een uitgebreide oriëntatie en persoonlijke begeleiding bij de studiekeuze werkt, blijkt uit de kwaliteitscijfers van de GH over de laatste jaren: het aantal studenten dat in de eerste twee studiejaren met de opleiding stopt neemt af. Bovendien rondt een groeiend aantal studenten de studie af met een diploma.

Programma
De open dag op woensdag 5 februari is bewust van 15.00 tot 20.00 uur, zodat belangstellenden die ’s middags verhinderd zijn ook ’s avonds langs kunnen komen. Bovendien hoeven bezoekers zich niet druk te maken over het avondeten: rond etenstijd verzorgt de GH voor alle bezoekers een maaltijd. Voor meer informatie over het programma van de open dag kunnen belangstellenden terecht op www.gh.nl.

Artikel delen:
Reacties 6

Reageer