Sabotage komt dansvloer nieuwe Hedon inwijden

Zwolle – Om de grootste dansvloer van Zwolle in te wijden, wordt er zaterdag 8 februari uitgepakt met een XL-editie van Sabotage waarbij de vaste dj’s $imon, HNK en Pauluz worden ondersteund door Knarsetand. Sabotage is al meer dan twee jaar het meest spraakmakende dansfeest van Zwolle waarbij verschillende muziekstijlen in een beukende mix worden gegooid met als enige doel spierpijn op de volgende dag.

knarsetand-hanneke-wetzer.jpg

Knarsetand, foto: Hanneke Wetzer 

Knarsetand is een tienkoppige band die live een overdonderende mix van drum ‘n’ bass, gypsy, reggae, dubstep, ska en popmuziek van het podium slingert. Riemen vast, rustig de helling op en dan snoeihard de bocht uit met Knarsetands pompende beats, gevatte teksten, stevige breaks, rollende bassen, reggaelicks en female vocals. Deze groep jonge muzikanten uit Oost-Nederland stort zoveel energie over het publiek uit dat ze geen andere keuze hebben dan in te stappen in deze muzikale rollercoaster. Donker, betoverend en vrolijk, altijd dansbaar en zeer aanstekelijk, dat is Knarsetand.

SABOTAGE XL o.a. KNARSETAND
Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 8 februari
Open : 23.00 uur
Aanvang : 23.00 uur
Entree : € 7,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij de Plato in Zwolle en mits voorradig nog aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer