55 wensen vervuld in Stadshagen

Zwolle – Tijdens het evenement Christmas Village in Stadshagen konden mensen voor zichzelf of een ander een wens invullen. Lieve wensen, kleine wensen, grappige wensen, onbaatzuchtige wensen, er zat van alles tussen.

christmas_village.jpeg 

Een zevenkoppige jury heeft begin januari alle 1.000 ingezonden wensen doorgenomen en had wel alle wensen willen vervullen. Maar mede dankzij de medewerking van de winkeliers van Stadshagen en externe partijen kunnen er maar liefst 55 mensen blij gemaakt worden. De eerste wens werd op 15 januari jl. al vervuld, namelijk een glimlachdag in Stadshagen. Maar woenasdag was het de beurt aan de overige winnaars om hun wens in vervulling te zien gaan. Van boodschappenpakketten, dagjes weg, make-up, een fotoshoot, een lekker stukje vlees of vis tot kaartjes voor een wedstrijd van PEC voor de bewoners van de Ingelandenhof (Philadelphia).

Daar kan nog een hele klas van 28 kinderen uit groep Ka8A van De Wendakker bij worden opgeteld. Mees Hulsman had een wens ingevuld, maar kreeg bericht dat ze niets had gewonnen. Haar leraar Karsten zat in het complot en heeft de hele klas met een smoes meegenomen naar het winkelcentrum. Mees werd naar voren geroepen en kreeg te horen dat dankzij haar wens de hele klas binnenkort een dag naar de Efteling in Kaatsheuvel gaat. Na 1 seconde stilte klonk een oorverdovend gegil en geschreeuw en waren de kinderen buiten zinnen. Missie geslaagd!

Artikel delen:

Reageer