Geen verrassingen in de WRZV zaalcompetitie

Zwolle – Afgelopen week wisten de "grote" jongens in de WRZV Zaalvoetbalcompetitie gewoon de wedstrijden te winnen en is het wachten, wie er op staat om een aantal gedoodverfde kampioenskandidaten van de schijnbaar ingenomen "troon" af te stoten.

 

In de kampioensklasse kwam Optima Forma  goed voor de dag met leuk combinatiespel, maar wist koploper Wolters Recycling –met oud-international Andy van der Meyde in de ploeg – niet te verrassen. Wel zagen we dat Wolters verdedigend behoorlijk wat steken liet vallen, maar Optima Forma wist hier zichtbaar niet van te profiteren en verloor de wedstrijd met 5-8. Diaspora boekte een belangrijke overwinning in de strijd om het eremetaal in de kampioensklasse. In een boeiend en gelijk opgaand duel wist Diaspora uiteindelijk met 5-4 te winnen van Woord&Daad. Bola-Lah!1 verloor verrassend punten door met 4-4 gelijk te spelen tegen het goed voor de dag komend EcoGroen Advies en lijkt nu echt kansloos om Wolters Recycling van de “troon” te stoten.

1e klasse maandag

 

De koplopers in de 1e klasse Schildersbedrijf Groen en DTG konden genieten van een vrije avond en kijken, wat de enige overgebleven concurrent voor het kampioenschap Streetfeet ging doen. Streetfeet deed wat het moest doen en dat was: winnen. VIPS was met een 3-6 nederlaag niet sterk genoeg om tegen de outsider voor de titel punten uit het vuur te slepen.

 

2e klasse woensdag

 

Raillion wist in de strijd om promotie naar de 1e klasse een belangrijke zege te boeken op  nummer drie in de stand I4U Styrinth. In een afwachtend duel wist Railion uiteindelijk met 4-1 te winnen en blijft volop meedoen om het kampioenschap. Koploper Allesoverrechten.nl had geen enkele moeite met “reuzendoder” Keijl Flevo Holland en wist te winnen met maar liefst 13-5. Bij L&M Workwear mocht er een “feestje” gevierd worden, omdat het eerste punt van dit seizoen verdiend over de streep werd getrokken. Er werd met 6-6 gelijkgespeeld tegen Le Gong. B&M Futsal wist weer eens te winnen door IJsselhallen Zwolle vrij gemakkelijk met 8-3 opzij te zetten.

 

1e klasse woensdag

 

Op FC Hummel staat geen maat! De koploper wist wederom drie punten aan het totaal toe te voegen door Livarda met een 14-5 nederlaag huiswaarts te sturen. Concurrent Van Amerom (met drie verliespunten meer) bleef door een 11-3 winst op ZVV Pruts de koploper in het vizier houden. Karba liet met een 18-1 overwinning bijna geen “spaan” heel van nummer laatst Iron Art.  Neptunes’12 bleef door een 9-3 overwinning op Absens Carens meedoen voor de prijzen in de 1e klasse maandag.

 

Voor in uw agenda! 

Maandag 3 februari en woensdag 5 februari hebben wij een vol zaalvoetbalprogramma in de WRZV Hallen.  De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen.

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

 

Artikel delen:

Reageer