Nominatie voor De Natuurlijke Speelplek

Zwolle – De Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert elk jaar de Wedstrijd Kern met Pit. Via deze wedstrijd kunnen bewonersgroepen aan de slag om hun idee binnen een jaar te realiseren. Het Travers Welzijn project om een natuurlijke zand- water- speelplek te realiseren bij wijkboerderij De Schellerhoeve is toegelaten tot de wedstrijd van 2014.

De bewonersgroepen met de beste ideeën uit Overijssel mochten zaterdag 18 januari in Deventer hun project presenteren. Tineke Westland van de werkgroep Natuurlijke Speelplek voor kinderen op de Schellerhoeve heeft met veel inzet en succes een presentatie gehouden voor de jury van de wedstrijd Kern met Pit. Uit alle groepen hebben de juryleden van KNHM gekozen welke projecten toegelaten worden tot de wedstrijd van 2014. De Natuurlijke speelplek is één van de groepen die de jury geselecteerd heeft voor de wedstrijd. Dit jaar gaat de werkgroep aan de slag om hun droom, een natuurlijke zand- water- speelplek voor kinderen en jeugd te realiseren op de Schellerhoeve.

Wilt u meewerken aan de natuurlijke zand- water- speelplek en heeft u “groene vingers”, of ervaring met het maken van wilgenhutjes of bent u handig en wilt u helpen bij het maken van een klein amfitheater of het werven van sponsoren dan kunt u contact op nemen met Tineke Westland via twestland@home.nlvan de natuurlijke speelplek voor kinderen of Ineke van Stekelenborg van Travers Welzijn viai.vstekelenborg@travers.nl.

Zie voor meer informatie over de wedstrijd www.kernmetpit.nl

Artikel delen: