Feestweek 32-jarige CSV Ichtus Zwolle

Zwolle – Volgende week wordt CSV Ichthus Zwolle 32 jaar en daarom viert de vereniging de hele week feest. Van zondag 2 tot en met zaterdag 8 februari is er elke dag een activiteit georganiseerd door een speciaal in het leven geroepen commissie. De hele week staat in het teken van het thema ‘Around The World In 7 Days’. 

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover. Hét Ichthus-evenement van het jaar, de Feestweek, begint komende zondag. Elke dag van de week staat een ander land centraal. Zo is er zondag een Franse lunch en dinsdag een GIGA – een Gezamenlijke Interactieve Geestelijke Avond – over Israël. Het hele jaar kijken de Ichthianen al uit naar het gala van donderdag en de Happietour die vrijdag plaatsvindt is een terugkerend succes.

Grote groep eerstejaars
Afgelopen september zijn er ruim dertig nieuwe leden bij Ichthus gekomen. Voor de vereniging was dit boven verwachting veel. Voorzitter Else Verduijn: “Het is heel gaaf dat studenten God zoeken en hun leven door Hem willen laten leiden. Ik merk dat binnen onze vereniging ook. En God laat zich vinden. Dat er dit jaar zo’n grote groep eerstejaars is, vind ik heel mooi. Het zijn actieve eerstejaars die een mooie plek binnen het verenigingsleven innemen.”

Een onvergetelijke tijd!
Ichthus is een christelijke interkerkelijke studentenvereniging die momenteel zo’n 70 leden telt. De vereniging wil studenten een veilige en bovenal gezellige plek bieden. Ichthus helpt studenten om te groeien in hun geloofsleven en vriendschappen op te bouwen, zodat ze een onvergetelijke studententijd kunnen hebben.

Ichthiaan worden
Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om op 4 februari bij de GIGA in onze Feestweek te zijn. Aanmelden kan via pr[at]ichthuszwolle.nl. Ook ben je welkom om bij onze Open Kring op 1 april en bij de introdagen in september. Meer informatie over Ichthus vind je op onze website: www.ichthuszwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer