Trent Sainsbury voor 2,5 jaar naar PEC Zwolle

Zwolle – De 22-jarige verdediger Trent Sainsbury is de nieuwe aanwinst van PEC Zwolle. De Australiër is afkomstig van Central Coast Mariners en tekent in Zwolle voor 2,5 jaar.

Met Central Coast Mariners team won Sainsbury anderhalf seizoen geleden de Australische titel. Hij vormde daarbij samen met Nederlander Patrick Zwaanswijk het centrale verdedigingsduo. Ook kwam Sainsbury uit voor diverse jeugdelftallen van Australië en maakte recent zijn debuut in de nationale selectie. Technisch directeur Gerard Nijkamp over de aanwinst: ,,Via ons netwerk zijn we bij Trent Sainsbury terecht gekomen. Het is een speler met veel potentie en wordt gezien als één van de grootste talenten uit Oceanië. Hij beschikt over een goede en typisch Australische mentaliteit, is sterk in de duels, kan mee in het positiespel dat PEC Zwolle nastreeft en is kopsterk. Door de komst van Trent hebben we vanaf nu dubbele bezetting op alle posities in ons elftal. Hij tekent een contract voor tweeënhalf jaar, met een optie voor nog een seizoen.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. @bertk waarom zo negatief? Bevrijdingsfestival alleen kost al meer dan alle PEC ZWOLLE wedstrijden bij elkaar, daarnaast heeft PEC het grootste ondernemingsnetwerk van Overijssel! En één van grootste van Nederland. Is PEC ZWOLLE met PEC united het meest maatschappelijkste voetbalclub van Nederland..

  Zijn er oa recente succesen mbt investeringen vanuit Den Haag (spoorzonde van 250 miljoen) Elektrabel en Haven ontwikkeling van uit Rotterdam (1 miljard)
  Direct te linken aan PEC Zwolle. Pec Zwolle faciliteerd meer dan ooit te voren, een wedstrijd Ajax ?? PEC ontmoeten sponsoren elkaar
  kijk naar Delta Loyd, Scania en Wartsilla. Geloof me dat voetbal heeft meer opgeleverd voor de Zwolse economie dat
  jij ooit zult kunnen vermoeden.. Dus indd Leuk dan voetbal.. Jammer dat je jezelf een echte zwolenaar noemt,
  ik kenmerk onszelf als blauwvingers die niet klagen maar werken. Ik ken zwolenaren die 2 banen hebben
  puur om de hypotheek te betalen. PEC zet Zwolle meer op de kaart dan ooit te voren zodat Zwolle als economie
  kan blijven groeien en PEC daarvan weer mee profiteerd. Je zou eens de feiten moeten controleren
  en dan ben ik erg benieuwd of je je vingertje naar PEC en voetbal terugtrekt.  ⚠️ Meld

 2. Een bevrijdingsfestival op een feestdag gaan vergelijken met een PEC Zwolle B.V.

  Ik ga niet eens proberen om een discussie te starten. Ik ken de feiten en de kosten. Het is mijn mening. En daar mag je het mee doen.  ⚠️ Meld

 3. @bertkwaaromnau., volgens jou hebben wij als Zwollenaren aan PEC Zwolle te danken dat de ‘spoorzonde’ je bedoelt vast spoor-zone aangepakt word. Als dat waar zou zijn dan hou ik mijn hart vast mocht PEC degraderen. Want dan zouden al die projecten die je opsomt niet doorgaan, of niet afgemaakt worden.


  ⚠️ Meld

 4. E.WOUD

  Wat een rare conclusie trek je, hantekeningen zijn gezet… Als je op bestuurlijk niveau wat wilt bereiken moet je lobyen, een club als pec zwolle dat in heel nederland goodwill gekweekt heeft helpt hierbij…Bestuurders en politici maken dankbaar gebruik van het platform dat PEC hun biedt.

  Bespreking spoorzone met tweede kamer in den haag vervoer den haag-zwolle (met pec zwolle bus) oa een toespraak van de pec zwolle voorzitter in de 2e kamer.. Besprekingen mbt investering haven project (tekenen contract Rotterdam-haven- Zwolle/Kampen haven voor de wedstrijd feynoord-pec). En een netwerk van 600!! ondernemers….

  Maar ik sluit me aan bij anderen hier, PEC Zwolle is er als je dat niet bevalt mag je van mij met alle liefde in haarlem, amersfoort en apeldoorn wonen.


  ⚠️ Meld

 5. Ik houd wel van de sportmentaliteit van Aussies! Ik zou zeggen, geef hem het voordeel van de twijfel. Een heren critici, niet altijd “appels met peren” vergelijken, dank u.


  ⚠️ Meld

 6. BertK lees je de krant wel eens op maandagmorgen? Waarschijnlijk niet want dan zou je elke keer weer lezen wat een politie inzet er nodig is om een stapweekend door te komen. Dus het genuil van degene die alle kosten van politie ed. aan een wedstrijd van pec ophangen is wel erg kortzichtig. Dus liever niet meer van die flutredenen.


  ⚠️ Meld

 7. Idd camiel,heb wel vertrouwen in deze aanwinst….de scouting volgt een goede Trent wat dat betreft,zie Thomas….:D;D:D en bert hou ff op met dat ‘azijnzeikerig’ gedrag….


  ⚠️ Meld

Reageer