Prinsendom Sassendonk zet zich in

Zwolle – Voor een optimale verbinding tussen de carnavalsbeurs in de IJsselhallen en het centrum van Zwolle, zal het Prinsendom van Sassendonk zich zaterdag 1 februari gaan inzetten voor de stichting "Schipper mag ik ook eens varen". Het doel van deze stichting is het mogelijk maken van een zorgeloze meerdaagse vaartocht voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen.

Op de eerste zaterdagmiddag van februari zal het schip van de stichting bij de Rodetorenbrug aanleggen. Mocht u willen ervaren hoe de verbinding van deze brug is, nodigen de hoogheden u uit om komende zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur naar het centrum te komen.

Er is geld nodig voor de inrichting van het interieur van het schip. Het Prinsendom vraagt u daarom om het leveren van een financiële bijdrage van minimaal twee euro.

Indien u niet in de gelegenheid bent om zaterdagmiddag deel te nemen aan deze bijzondere actie, nodigen de Hoogheden u uit om dit goede doel alsnog te steunen. Dat kan door uw bijdrage over te maken naar NL18RABO0139273786 tnv Stichting “Schipper mag ik ook eens varen”, ovv Actie Sassendonk.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Helaas gooide de gemeente Zwolle roet in het eten voor de ludieke actie.
  De jongens van het geluid kregen na 10 minuten al een controleur van de gemeente Zwolle dat de muziek te hard zou staan !!!

  BEDANKT GEMEENTE ZWOLLE !!!


  ⚠️ Meld

 2. De gemeente gooide geen roet in het eten met de ludieke actie voor de ‘inname’ van de brug. Over het geluid heb ik niets
  meegekregen


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.