Inbreker gezocht in Westenholte

Zwolle – De politie is vrijdagavond in Westenholte op zoek naar een inbreker die zijn slag wilde slaan aan de Mirteweg. Er werd een Burgernet actie gestart.

Signalement: een ongeveer 20-jarige man met kort blond stekelhaar, hij draagt een zwarte jas met capuchon. De inbreker is weggelopen in de richting van het Petuniaplein in Westenholte.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik woon in westenholte maar geen bericht van burgernet ontvangen.
  Meestel krijg ik berichten van ergens anders in zwolle.
  Deze helemaal niet ontvangen raar.


  ⚠️ Meld

 2. Gek he, maar toch nee, kan ook zijn…. Blonde boerenlul!!! Ik dacht dat op dat lijstje alleen maar niet hollanders stonden, maar nee, die zijn er ook!!!


  ⚠️ Meld

 3. Bij een inbraak in haar woning aan de Mirteweg in Zwolle is gisteravond de 73-jarige bewoonster ernstig gewond geraakt. De vrouw is met hersenletsel en in zorgwekkende toestand opgenomen in het ziekenhuis.

  Het slachtoffer kwam tegen zeven uur ’s avonds thuis. Toen ze de voordeur opendeed, kwam een man haar woning uit. Hij duwde de vrouw met kracht aan de kant, waardoor ze viel. Via Burgernet is een melding verspreid met signalement van de inbreker. Het gaat vermoedelijk om een naar schatting 20-jarige jongen met kort, blond stekelig haar. Hij ging er vandoor in de richting van de Malvaweg.

  Bron RTV Oost


  ⚠️ Meld

Reageer