College zoekt verbinding op bedrijventerreinen

Zwolle – Vrijdag ging het voltallige college de hele dag op stap. Deze Dag van de Verbinding stond geheel in het teken van de vier Zwolse bedrijventerreinen: De Vrolijkheid, Hessenpoort, Voorst en Marslanden.

 31-01-2014__collegege_op_bezoek_bedrijven_terrein_vrolijkheid-sligro_01.jpg

De afgelopen jaren is hier door gemeente én provincie fors geïnvesteerd in het ontwikkelen van de openbare ruimte en waar nodig het revitaliseren ervan. Ook zijn in de verkoop van gemeentelijke kavels en de herontwikkeling van private kavels mooie ontwikkelingen gerealiseerd. Er is veel gebeurd en staat nog het nodige op stapel! De ondernemersverenigingen van de vier bedrijventerreinen toonden enthousiast de resultaten aan het college. B&W bezocht o.a. Sligro (foto’s), Kruitbosch Cycle, bouwsite Wehkamp.nl, ROVA, Van der Valk, Autobedrijf Wieten, Hornbachlocatie en Cees Lubbers Taxaties. Er was een afsluitende borrel bij Kynologenclub Zwolle e.o.

31-01-2014__collegege_op_bezoek_bedrijven_terrein_vrolijkheid-sligro_03.jpg

31-01-2014__collegege_op_bezoek_bedrijven_terrein_vrolijkheid-sligro_02.jpg 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Een prima initiatief van de gemeente Zwolle. Zo krijgen burgers, in dit geval ondernemers en ondernemersvereniging, de mogelijkheid te tonen waar zij trots op zijn!


  ⚠️ Meld

 2. Kijk dan begrijp ik deze actie. Wou dat dit college wat minder aandacht aan zichzelf zou besteden en wat meer aan de explosief groeiende criminaliteit in onze stad.


  ⚠️ Meld

 3. Mijn bijzonder gewaardeerde vrind, de immer opgewekte H.J., liet mij zojuist weten dat hij ondanks het stevige borrelen bij de Kynologenclub Zwolle e.o. het weekend gewoon lekker fris en fruitig in zal gaan.
  ’s Avonds een kerel, ’s morgens een kerel!  ⚠️ Meld

 4. Nou dat is dan weer geweest de ondernemers die al veel gesteund worden door de gemeente zijn in het daglicht gesteld.Dan wordt het nu eens tijd dat er aandacht wordt besteed aan de gewone burgers die moeite hebben om het hoofd boven water te houden.Dat door het wegblijven van de werkgelegenheid in onze gemeente en omstreken .


  ⚠️ Meld

 5. 15 personen die zich op kosten van de gemeenschap blijkbaar kostelijk vermaken. Nu gun ik iedereen zijn feestje, maar had dit, duurbetaalde, college haar tijd niet kunnen besteden aan zaken die er echt toe doen zoals: het bestrijden van de explosief groeiende criminaliteit in Zwolle. Of vragen wij nu teveel van onze B&W’s


  ⚠️ Meld

 6. De Zwolse Formido gaat sluiten. De leegverkoop is vandaag begonnen en duurt tot 31 oktober.

  Eigenaar Johan Duenk (63) noemt morgen in de Stentor vier redenen voor dat besluit: “Eén is de crisis, twee de leeftijd, drie de gezondheid en vier de Hornbach.” Want de Hornbach wordt in zijn eentje groter dan de Praxis, de Gamma, de Karwei en de Formido bij elkaar, en dat gaat hetZwolse bouwmarktwereldje voelen.

  Uit De Stentor


  ⚠️ Meld

Reageer