Carnavalsnummer Joppe Zwollywood

|   Laatste wijziging

Zwolle – Joppe Zwollywood komt met een onvervalst Zwols carnavalsnummer met de tekst Pört Alört. Voor zover bekend is dit de eerste carnavalshit van Zwollenaar Joop.

https://youtu.be/ENWr1YwyL2w
Tekst & lead: Joppe Zwollywood. Muziek: Willy van Jaarsveld.

Het andere Zwolse carnavalsfenomeen Tante Kippe heeft ook dit jaar weer een lied geproduceerd. Dit jaar staat in het teken van de sociale Media, althans dat zou de bedoeling moeten zijn… In de nieuwe Tante Kippe staat het  Kwietraken van Feesboek" centraal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

51 gedachten over “Carnavalsnummer Joppe Zwollywood”

  1. Onze eigen WLZ Joppuh!! Leuk gedaan hoor. Het wordt geen grote hit, maar altijd beter deze puur Zwolse hit dan de Brabantse Janske die door haar werkgever de Stentor zo gepromoot wordt.

  2. Willy van Jaarsveld mag ook niet onvermeld blijven.

    Die is vermeld, hij heeft alles ingespeeld en in zijn studio afgemixt, een voorrecht om met hem te mogen werken!

  3. Het is een mix van carnavals hoempa en rock waarbij vooral het lekker boogie-achtige gitaartje van Willy van Jaarsveld niet onvermeld mag blijven, alle credits voor Willy dis.

  4. Mun Plu ,Pört Alört zeg ut vört…..Munne Plu heeft de media d’r achter…Joppûh dut op eigen kracht samen met van J??rsveld….Succes Joppuh :D:D:D

  5. Mijn bijzonder gewaardeerde vrind, de altijd goed gestemde H.J., heeft mij zojuist gebeld om te vertellen dat hij van dit bijzondere muzikale hoogstandje heeft genoten en daarbij gevraagd het volgende aan Monsieur Joppuh mede te delen:
    Het Eurovisie Songfestival lonkt! 😀

  6. pfffff vreselijk zo op de vroege morgen ,Moet wel heel dronken zijn om dit mooi te gaan vinden .bedoel t echt niet lullig maar dit gaat echt nergens over en snap niet dat mensen zich zelf zo voor lul zetten .Maar gelukkig hebben we niet allemaal de zelfde smaak dus hij zal vast veel fans hebben 😉

  7. Dat heb ik nou met So you Think you can Dance of Idols programma’s. Je moet wel heel dronken zijn wil je jouw kunstje vertonen aan de landelijke TV of het willen bekijken.

    Ieder zijn meug…

  8. Super leuk, dit word vast en zeker een carnavals hit in Zwolle.
    Maar ik had ook niet anders verwacht van jouw,

    Toppertje,

    Groetjes,

    Peet

Reacties zijn gesloten.