PEC Zwolle – Ajax uitverkocht

Zwolle – Het duel van zondag 9 februari tussen PEC Zwolle en titelkandidaat Ajax is op de publieke tribunes volledig uitverkocht.

Heb je geen kaart weten te bemachtigen, hou het officiële Twitter account van PEC Zwolle dan goed in de gaten, want via dit kanaal worden er nog twee kaarten weggegeven middels een actie. Op de zakelijke hoofdtribune zijn nog enkele kaarten af te nemen. Interesse? Informeer bij commercie@peczwolle.nl naar de mogelijkheden.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Hopelijk gaat niet weer, zoals vorig seizoen, het halve stadion juichen als Ajakkes scoort….

  Support your locals!!!
  Forza Zwolle!!


  ⚠️ Meld

 2. @marc038, wat achterlijke opmerking. Net of Bram, onze aanvoerder notabene, Fischer bewust zou laten lopen omdat hij wellicht een zwak heeft voor Ajax.


  ⚠️ Meld

 3. Mensen die voor de hoofdstad zijn worden uitgenodigd op noord of de sentor te komen.. Na twente/feyenoord en vitesse moet je wel heel dom of naief zijn voor ajax bij ons te komen.. Er is een uitvak en deze staat er voor voor een reden,,


  ⚠️ Meld

 4. Doe niet zo stoer zeg!
  Gedraag je liever en moedig je club vocaal aan in plaats van dat zielige geouwehoer!
  Het enige wat je doet is je medesupporters een slechte naam geven en je club benadelen.  ⚠️ Meld

 5. Specsky anders draag jij ff een ajax shirtje ? En laat direct ff zien hoelang jij een scardje hebt… Ik durf te wedden dat jij er niet bij was toen fc degradeerde en amper 3000 erop afkwam, die 3000 zijn medesupporters de rest zijn de mensen die als errste weglopen mocht jet minder gaan


  ⚠️ Meld

 6. Ik zou niet weten waarom ik een Ajakkes shirt zou aantrekken…
  Verder alles goed joh?!

  Een seizoenspas heb ik al niet meer sinds de promotie van tien jaar terug, toen er plotseling tientallen mensen met een veel te grote mond meegingen die boel verzieken voor de rest, terwijl ze daarvoor nog nooit waren geweest omdat ze nog in de pampers lagen…  ⚠️ Meld

 7. Een echte PEC supporter draagt alleen zijn eigen club kleuren bij wedstrijden, support alleen zijn eigen club, bezoekt zoveel mogelijk wedstrijden (met of zonder seizoenskaart), baalt als PEC verliest en springt als PEC scoort en heeft respect voor zijn mede PEC fans of die nu 1 jaar, 5 jaar of 50 jaar naar PEC gaat!!

  Forza Zwolle!!


  ⚠️ Meld

 8. Misschien geen 3 punten, maar als we die omhooggevallen overbetaalde patsers maar alle hoeken van het veld laten zien. En ik hoop dat de organisatie een beetje verstandig omgaat met het toelaten van de bezoekers tot de Stentor tribune anders krijg je weer gedoe waar niemand op zit te wachten.


  ⚠️ Meld

 9. Bericht door Zwollenaarisback, op 3 februari 2014 12:09

  Hopelijk gaat niet weer, zoals vorig seizoen, het halve stadion juichen als Ajakkes scoort….

  wat denk je 😉 half zwolle is voor ajax

  maar zwolle 1-0 winnen dan juicht half zwolle ook 8)


  ⚠️ Meld

 10. Ik ben vooral benieuwd of de hoofdtribune nu ook eens vol zit en PEC écht in een vol stadion speelt. Afgelopen zaterdag tegen Roda was de bezetting op de hoofdtribune echt bijzonder slecht.


  ⚠️ Meld

 11. Pffff, inderdaad, soms lijkt het wel of Zwolle een buitenwijk van Amsterdam is (qua voetbalsupporters). Dat krijg je met al die import….
  Is de echte PEC-er een minderheid in zijn eigen stad? 😉


  ⚠️ Meld

 12. Heeft niets met “import” te maken. Als PEC net zolang in de eredivisie gespeeld zou hebben zouden veel meer mensen voor PEC zijn. Eerste divisie (Jupiler league) spreekt nu eenmaal veel minder tot de verbeelding. Alles wijst er overigens wel op dat Zwolle steeds meer aanhang krijgt. Als je 5 jaar verder bent en PEC blijft in de ere dan zullen zijn er relatief meer PEC fans dan nu.  ⚠️ Meld

 13. 45% is voor Ajax 45% is voor Feyenoord en helaas maar 10% die maar 1 club heeft en geen voorliefde voor een andere club. Tja dat is Zwolle helaas. En we zijn helden op het net.


  ⚠️ Meld

 14. Wanneer ben je ‘voor’ een club dan? Ik ging eerder vaak naar Fc Zwolle en Feyenoord maar sinds Zwolle is gepromoveerd heb ik toch heel duidelijk gekozen voor PEC. Ik denk dat bijna elke voetbalsupporter in NL wel een voorkeur heeft voor Ajax, Feyenoord en in mindere mate PSV.


  ⚠️ Meld

 15. Henkiepec, Jouwn reactie zegt genoeg. Jammer dat je pas na een succes gekozen hebt.

  Zwollenaarisback, Ik gok dit zelf. Maar zo is het wel in Zwolle toch?


  ⚠️ Meld

 16. Lijkt me wat veel maar ik denk dat zoals Henkpec het stelt bij velen in Zwolle geldt. Mede doordat, zoals ik hierboven al aangaf, de jupiler league nou eenmaal stukken minder tot de verbeelding spreekt als de ere-divisie. Dit heeft tijd nodig om te veranderen.


  ⚠️ Meld

 17. @pec0529 Als twee teams nooit tegen elkaar hoeven te spelen valt er toch ook niks te kiezen? Mijn seizoenskaart bij Zwolle heb ik al jaren en altijd als ze tegen Feyenoord heb ik geen enkele moeite met kiezen. Heeft dus niks met succes te maken bij mij, al zou dat bij veel anderen anders zijn.


  ⚠️ Meld

Reageer