Videobeelden overval snackbar v.d. Kolk op tv

Zwolle – Dinsdagavond (4 februari) zal Opsporing Verzocht aandacht besteden aan de gewapende overval op Snackpoint v.d. Kolk aan de Assendorperstraat in Zwolle.

Hierbij worden o.a. de bewakingsbeelden van de overval getoond. De uitzending begint om 21.30 uur op Nederland 1 en zal de volgende dag om 11.55 uur worden herhaal op Nederland 2.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Taalgebruik niet zozeer. Ik versta er niets van. Maar de stem zou inderdaad herkend kunnen worden, misschien samen met de manier van bewegen. Ikzelf herken er in ieder geval niemand in.


  ⚠️ Meld

 2. Snap nog steeds niet dat ze die camera zo stom kunnen ophangen , kleine moeite om beter te beveiligen , of zijn er toch nog meer beelden ??


  ⚠️ Meld

 3. Denk dat in de kringen waar ze de stem en de manier van praten toch niet zeggen wie ze erin herkennen .Die gasten dekken elkaar in denk ik


  ⚠️ Meld

 4. Hij word omschreven als donkere man maar als ik hem zo praten denk ik dat het echt een blanke is ..Vloeiend nl en welke neger zegt nou ,,,maak an !!!..En ik denk echt dat de mensen uit zijn omgeving hem herkennen aan de hand van zn stem en lopen ..En het is duidelijk dat dit niet zn eerste keer is ,hij is te rustig en slaat zo mooi rustig met pistool op de toonbank van hup hup ..nee dit is een ervaren overvaller 200 % zeker.


  ⚠️ Meld

 5. Beste lezers,
  Fijn dat jullie meedenken.
  Aangezien er tijdens de overval klanten aanwezig waren kunnen wij niet alle beelden vrijgeven ivm de privacy van deze mensen.
  Wij hebben in totaal 9 camera’s met geluid waarvan 3 camera’s buiten.
  Dit soort tuig draagt altijd een bivakmuts daar kun je helaas niet doorheen kijken met een camera.
  Bij deze overval hield het de dader zelfs niet tegen om binnen te komen terwijl er 4 klanten aanwezig waren
  Vanavond zijn de beelden te zien in opsporing verzocht.
  Er word veel gereageerd op zijn stem, houding en gedrag dus de geplaatste beelden op Facebook zijn zeer zeker nuttig voor de opsporing van de dader.
  Nogmaals willen wij benadrukken dat de 1000 euro beloning nog beschikbaar is voor de gouden tip.
  Bel 06-21886959 ook als je anoniem wilt blijven kun je bellen of langskomen wij zullen de tipgever niet bekend maken als je dit niet wilt.

  Het zal niet lang meer duren………  ⚠️ Meld

 6. @suze ja tuurlijk suze, jij gaat wel even iemand met een pistool in de handen proberen te overmeesteren voor een paar honderd euro. Dat nog niet eens van jezelf is.


  ⚠️ Meld

Reageer