Start bouw Isala Behandelcentrum

Zwolle – Maandag startte Isala met de bouw van het nieuwe Isala Behandelcentrum op de plek waar voorheen het oude Sophia ziekenhuis stond. Plastisch chirurg Peter Houpt plaatste één van de modules van het nieuwe Isala Behandelcentrum.

03-02-2014__start_nieuwbouw_isala_behandelcentrum_03.jpg 

Vanaf heden vervoert bouwbedrijf Bussman de eerste 148 modules van het OK-blok op een dieplader naar de Isala-bouwplaats. Isala heeft voor efficiënte modulaire bouw van Bussman gekozen. Dit bedrijf produceert de modules voor de poliklinieken en operatiekamers in de fabriek en beperkt daarmee de overlast op de bouwplaats voor patiënten, bezoekers en medewerkers. In het Behandelcentrum komen de polikliniek Plastische chirurgie, 6 operatiekamers (OK’s) en een verpleegafdeling. In oktober 2014 wordt het Behandelcentrum in gebruik genomen. Kijk voor meer informatie ook onder Isala Behandelcentrum.

 03-02-2014__start_nieuwbouw_isala_behandelcentrum_02.jpg

03-02-2014__start_nieuwbouw_isala_behandelcentrum_04.jpg

03-02-2014__start_nieuwbouw_isala_behandelcentrum_01.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

03-02-2014__start_nieuwbouw_isala_behandelcentrum_06.jpg
 
03-02-2014__start_nieuwbouw_isala_behandelcentrum_05.jpg 
Artikel delen:
Reacties 8
 1. Koopmans is het wel veilig om ze ook nog eens alcohol te verschaffen tijdens deze happening.als ik dat volle dienblad met champagne zie dan wordt er weer lustig op gedronken van het gemeenschapsgeld


  ⚠️ Meld

 2. Gemeensschapgeld???
  Loop nie zo te zeuren man azijnzeiker
  Isala is een winstgevende b.v.
  Kan een dienblad champagne er wel af toch.
  Betaal jij niks an mee.  ⚠️ Meld

 3. Wordt er weer voor tig miljoen geïnvesteerd in de stad met werkgelegenheid op meerdere fronten tot gevolg, gaat men zeiken over een paar borrels en door wie die betaald zouden worden. Zucht…!!

  Sneu hoor, als je het grote plaatje niet kan zien en dan maar gaat zeuren over kleine detailtjes!!


  ⚠️ Meld

 4. Nou Jossie, wat je zegt klopt niet helemaal, we betalen allemaal zorgpremie, dus die vlieger gaat niet op. We betalen er wel allemaal aan mee. Gevolg van de privatisering van de zorg.


  ⚠️ Meld

 5. Ja dat betalen we allemaal
  Maar om nou te gaan zeuren om een dienblad champagne
  Gaat me een beetje ver
  Wees blij dat wij als stad een mooi modern nieuw ziekenhuis hebben


  ⚠️ Meld

 6. Dat zeuren over drank vind ik ook overdreven, waar ik wel over zeur is dat we tegenwoordig peperdure, nieuwe ziekenhuizen krijgen, maar dat de wachtlijsten nog steeds niet korter worden. De zorg had nooit geprivatiseerd mogen worden. Verpleegkundigen zijn veel te veel tijd kwijt met administratieve handelingen ipv met de zorgtaken. Dit zijn uitwassen die gestopt moeten worden.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.