Op safari in de Zwolse binnenstad

Zwolle – Sta oog in oog met een leeuw, vlieg over de Afrikaanse steppes en dat allemaal zonder Zwolle te verlaten. Het kan bij ‘African Safari 3D’, vanaf 14 februari te zien in het Fraterhuis. Een avontuurlijke safarifilm, om met het hele gezin te genieten van de prachtige en diverse natuur.

Bioloog ‘leeuwenfluisteraar’ Richardson en de Keniase natuurbeschermer Mara Douglas-Hamilton nemen de kijker mee op een spectaculaire safari. De mooiste gebieden van Afrika komen met de 4K-projectoren van het Fraterhuis zo tot leven dat het lijkt alsof je als kijker daadwerkelijk tussen de olifanten loopt. De dieren komen dichterbij dan ooit, zodat je ze bijna kunt aanraken.

Van de prachtige zandduinen van Namibië, via het wonderlijke natuurgebied rondom de Ngorongoro-krater naar de wereldbekende Victoria-watervallen. Het Afrikaanse continent is qua natuur ongekend divers. In ‘African Safari 3D’ brengt 3D-filmmaker Ben Stassen het met behulp van diverse filmtechnieken vanuit alle hoeken in beeld. Paul de Leeuw is verteller in de Nederlandse versie van de film.

‘African Safari 3D’ is vanaf 14 februari te zien in het Fraterhuis. Het is verstandig vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Artikel delen: