Opening Hedon live bij Weblog Zwolle

Zwolle – Na negen maanden intensief verbouwen gaat Hedon donderdag officieel weer open. Speciaal voor deze gelegenheid is een HEDON ALL STARS band bij elkaar gebracht bestaande uit vele artiesten met een duidelijke link met Zwolle. Vanwege de grote vraag naar kaarten zal de avond ook live online worden uitgezonden op de website van Hedon en Weblog Zwolle! Donderdag 6 februari vanaf 20.55 uur kan men de opening van Hedon op deze website bekijken.

opening_hedon.jpeg 

Speciaal voor de opening is de HEDON ALL STARS band geformeerd bestaande uit artiesten die allen een sterke link hebben met het Zwolse. Individueel, in diverse samenstellingen en wellicht zelfs allemaal gelijktijdig zullen zij het gloednieuwe podium betreden voor een bijzonder optreden. Een unieke en eenmalige kans om Rico, Sticks, Bertolf, Delain, The Veldman Brothers, Erwin Nyhoff, Holsappel, Chayah, The Paceshifters, Arjen Hilberdink, Marco Hovius, Aïrto, Erik Nijmeijer, Typhoon, Seven League Beats en de Blaas of Glory op één podium te zien.

Kijk thuis online mee!
Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meegenieten van de opening en de bijzondere combinatie van artiesten op het podium, is besloten om de opening  live te streamen. Mensen kunnen meekijken via de website van Hedon en het publieksplatform Jij en Overijssel. Dit alles wordt mogelijk dankzij een samenwerking tussen Hedon, de Provincie Overijssel, Boerdam en het Deltion College. Daarnaast wordt de stream doorgezet naar diverse partners als Weblog Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.