Voorzitter Supportersclub PEC Zwolle stopt

Zwolle – Na 5 jaar met trots voorzitter te mogen zijn geweest van de supportersclub PEC Zwolle is het voor Johan Zomerdijk tijd geworden om aan het einde van het voetbalseizoen het stokje over te geven. De Supportersclub is in het kielzog van de club de laatste jaren enorm gegroeid, van 446 leden in 2008/2009 is het naar 1.400 leden gestegen.

 

hulde_13.jpg

Johan Zomerdijk tijdens het kampioensfeest van FC Zwoille 

 

Zomerdijk: "Ik ben erg blij en trots dat ik hier een onderdeel van heb mogen zijn. Maar voor mij is het einde daar gekomen. Met zeer veel passie, plezier en inzet heb ik getracht de Supportersclub zo goed mogelijk voor te zitten." Zomerdijk heeft voor zijn vertrek diverse redenen: Privé redenen, waaronder een nieuwe baan die veel meer uren vraagt, en dus minder tijd genereert voor de Supportersclub, en een mogelijk op handen zijnde verhuizing. Verder een vermindering van motivatie in de loop der jaren en een te groot gebrek aan tijd. Zomerdijk: "De Supportersclub staat aan het begin van een nieuwe fase waar verder professionalisering gerealiseerd moet gaan worden, hiervoor is hernieuwde energie en passie voor nodig om dit voor te zitten. Ik hoop dat er snel een opvolger gekozen mag worden. Waar nodig en wenselijk zal ik hem of haar daar natuurlijk bij ondersteunen en nodige kennis overdragen. Volgens mij laat ik een goede en financieel gezonde basis achter."

 

"Ik wil iedereen nu vast bedanken voor het getoonde vertrouwen de afgelopen jaren. Ik hoop en verwacht dat jullie dit vertrouwen in de supportersclub blijven houden en hun helpen de juiste weg te volgen in de toekomst. Tot slot hoop ik dat mijn afscheidscadeau mag worden deel te nemen aan de organisatie van de bekerfinale op 20 april 2014. En een de rode badjas mee naar huis te mogen nemen."

 

Met sportieve groet,

 

Johan Zomerdijk

Artikel delen:
Reacties 5

Reacties zijn gesloten.